heartshunter ارسال شده در شهریور 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 سلامچطوري ميتونم در صفحه مربوط به هر شاخه ، محصولات رو به صورت پيش فرض بر اساس تاريخ اضافه شدنشون سورت كنم؟ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 این امکان به صورت پیش فرض در پرستا نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در شهریور 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 این امکان به صورت پیش فرض در پرستا نیست.بله درسته آقا دانوش دارم رو كد product-list.tpl كار ميكنم شايد فرجي بشه،البته فكر ميكنم تو ورژن 1.5 اوكي شده باشهولي باز به هر حال من نميتونم آپگريد كنم.دنبال راه حل هستم براي اين موردممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .