tarkan1986 ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 از اینکه فروشگاه تخصصی خودمون رو با استفاده از پرستاشاپ ساختیم خیلی خوشحالیم. پرستاشاپ در این زمینه یکی از بهترین هاست و امیدوارم که با درایت تیم فارسی اون هر روز بر گسترش اون در فضای آنلاین کشور افزوده بشه ویترینی شو سعی داره تا با تولید محتوای تخصصی در زمینه کالای خواب و علی الخصوص روتختی در این زمینه پیشگام باشه و راحتی خرید روتختی رو برای مشتریان به ارمغان بیاره خوشحال میشیم که از ویترینی شو دیدن کنید و نظرات سازنده شما عزیزان رو بخوانیم و کمکی باشه به ما در جهت بهبود خدماتمون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shabro ارسال شده در تیر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2017 ترکیب قالب زیبای سهند با ماژول سبد خرید واقعا قوی هست و البته گرونقیمت فقط من به عنوان تست سبد خرید تا مرحله اخر رفتم با پیغام خطا مواجه شدم ببینید شما هم میتونید محصولی رو برای تست خریداری کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .