saman73 ارسال شده در خرداد 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2017 با سلام و عرض احترام من درخواست ماژولی رو دارم که زمانی که روی تصویر محصول ماوس رو اسکرول میکنیم زوم زیاد و کم شه. البته این ماژول رو از یک سایت ایرانی خریداری کردم.اما میگن که به خاطر اینکه قالب باگ داره این آپشن نمایش داده نمیشه. قالب هم مینا هست که از خود ipresta خریداری کردم. به این آپشن به شدت نیاز داریم. اگر کد jquery هم میشه اضافه کرد لطفا بگید. ممنون میشم از دوستان بزرگوار راهنمایی بفرمایند. www.alone.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2017 شاید این ماژول رایگان به کار شما بیاد: https://www.prestashop.com/forums/topic/301879-module-elevatezoom-for-prestashop-zoom-and-magnifier-effects-on-images/ اونطور که طراحش نوشته قابلیت فعال کردن زوم در صفحه لیست محصولات و ... رو هم داره واکنش ها : saman73 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman73 ارسال شده در خرداد 31، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2017 شاید این ماژول رایگان به کار شما بیاد: https://www.prestashop.com/forums/topic/301879-module-elevatezoom-for-prestashop-zoom-and-magnifier-effects-on-images/ اونطور که طراحش نوشته قابلیت فعال کردن زوم در صفحه لیست محصولات و ... رو هم داره سلام و تشکر متاسفانه این همون افزونه هست که کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2017 من چند نمونه ماژول پولی هم دیدم. یکیش فکر میکنم Magic Zoom Plus بود داخل سایت Addons پرستاشاپ. شاید اون به کارتون بیاد البته یک مورد کلی خدمتتون عرض کنم، ماژول ها چه ایرانی و چه خارجی موقع طراحی با قالب دیفالت سازگار میشن و ممکنه برای نصب روی قالب دیگه نیاز به سازگاری داشته باشند. اگر ماژول خارجی هم خریداری کنید ممکنه طراح بابت سازگاری از شما یک مبلغی رو دریافت کنه واکنش ها : saman73 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .