p3ym4n ارسال شده در شهریور 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2012 سلام ، مشکلی هست که هر چند وقت یه بار واسه مشتری هایی که گیج هستن پیش میاد و اونایی که نمی دونن روال خرید چجوریه و هنگام خرید ثبت نام می کنن و چند بار صفحه سبد خرید رو رفرش می کنند و هی تیک شرایط خدمات رو میزنن و بر می دارن ، بعد که بهشون میگم روال رو دوباره انجام بدن هنگام ورود به سایت با پیغام خطای سند رد شد مواجه میشن ، کسی راجع به این اطلاعی داره؟راه حلش اینه که من مشتری رو پاک کنم و اون دوباره خرید رو انجام بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2012 یعنی فکر میکنید پرستا یک سیستم قفل داره و کاربر رو قفل میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در شهریور 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2012 آره فکر کنم ، چون من امنیت پرستا رو فعال کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2012 خوب امنیت رو غیر فعال کنید و ببینید درست میشه یا نهشاید شما باید نکاتی آموزشی در مراحل خرید قرار بدید تا مشکلاتتون کم بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
solomonkane ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 با سلام منم این مشکل رو در نسخه 1.6 پرستاشاپ دارم خیلی گیر این موضوع هستم که پرداخت آنلاین انجام بشه چیکار باید بکنم پیغامسند رد شد؟!میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 تمام مشتری ها از اطلاعات شما برخوردار نیستن ، دلیلی به گیج یا تیز بودن مشتری نیست، سن و سال هم ملاک قرار بدین، مثلا مشتری 60 70 ساله هر قدر هم توضیح بدین باز یه جای کار رو خراب می کنهیه صفحه آموزش خیلی ساده با جملات روان و کوتاه تهیه کنین و چند جای سایت بگذارینبرای رفع مشکل سند رد شد، نیازی به پاک کردن مشتری نیست، دوره ای سبد خرید ناتمام رو حذف کنین، با خطای سبد خرید خالی است مواجه می شن و مجبور می شن محصول رو به سبد اضافه کنن و پرداخت رو انجام بدن، خوبی این راه اینه که آخرین تغییر قیمت ها و توضیحات رو می بینن و برای مدیر فروشگاه توی این موارد مشکلی ایجاد نمی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .