Memariaan ارسال شده در شهریور 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2012 با سلام.به یک همکار برای طراحی و اختصاصی سازی گرافیک پرستا شاپ نیاز دارم. چندتا پروژه دارم که کارهاش رو خودم انجام می دم ولی به یک همکار نیاز دارم که بصورت حرفه ای، با توجه به فایل گرافیکی که بهش تحویل می دهم، قالب فروشگاه آنلاین رو طراحی و پیاده سازی کنه.دستمزد طراحی هر پروژه بصورت جداگانه توافق و پرداخت خواهد شد.منتظرتون هستم... [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2012 با سلام میتونید از بهمن جان یا آقا سهیل در این زمینه کمک بگیرید. کاملا مورد تایید هستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2012 در بازارچه و فرم تماس با ما میتونید مذاکره کنید تا لیست قیمت های طراحی قالب رو خدمتتون اعلام کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .