rayan ارسال شده در شهریور 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2012 سلام دوستان ماژولي براي ايجاد فرم در قسمت توضيح محصول كه قسمت ورود اطلاعات و سپس دكمه ذخيره داشته باشدنياز دارم لطفا راهنمايي كنيد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2012 در ویرایش محصولشخصی سازی رو انتخاب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در شهریور 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2012 در ویرایش محصولشخصی سازی رو انتخاب کنید سلام متشكرم اگر بخواهيم امكانات ديگري مثل دكمه راديويي يا چك باكس داشته باشد امكان دارد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2012 خیر در قسمت مشخصه ها و گروهها میتونید یک سری مشخصه تعریف کنید و با استفاده از برگه ترکیب در ویرایش محصول گزینه به محصول اضاقه کنید با قابلیت تفاوت در قیمت به طور مثال شما قصد دارید محصولتون که یک تلفن همراه هست همراه با هدست بفروشید هدست:هدست بلوتوثهدست بلوتوث کنترل موزیکهدست معمولیهدست معمولی کنترل موزیکنیازی ندارم با این شیوه حق انتخاب به مشتری میدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S_Ahmad ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 منم یه چیزی تو همین مایه ها می خوام! ماژولی برای ساختن هر جور فرم یا پرسشنامه یا ... این افزونه های تماس با ما برای وردپرس رو دیدید؟ من یک چیزی شبیه اونها می خوام! در واقع قصدم اینکه که یک فرم برای ثبت اطلاعات فیش پرداختی بزارم. تا مشتری ای که روش پرداخت ثبت فیش بانکی رو انتخاب کرده ، خیلی راحت بره اونجا و اطلاعات پرداختش رو بده! این طوری میشه که کار کلاً مکانیزه می شه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 منم یه چیزی تو همین مایه ها می خوام! ماژولی برای ساختن هر جور فرم یا پرسشنامه یا ... این افزونه های تماس با ما برای وردپرس رو دیدید؟ من یک چیزی شبیه اونها می خوام! در واقع قصدم اینکه که یک فرم برای ثبت اطلاعات فیش پرداختی بزارم. تا مشتری ای که روش پرداخت ثبت فیش بانکی رو انتخاب کرده ، خیلی راحت بره اونجا و اطلاعات پرداختش رو بده! این طوری میشه که کار کلاً مکانیزه می شه!دوست عزیز شما جواب سوالتون رو پیدا کردید ؟ چون منم دقیقا دنبال همینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 خیر در قسمت مشخصه ها و گروهها میتونید یک سری مشخصه تعریف کنید و با استفاده از برگه ترکیب در ویرایش محصول گزینه به محصول اضاقه کنید با قابلیت تفاوت در قیمت به طور مثال شما قصد دارید محصولتون که یک تلفن همراه هست همراه با هدست بفروشید هدست:هدست بلوتوثهدست بلوتوث کنترل موزیکهدست معمولیهدست معمولی کنترل موزیکنیازی ندارم با این شیوه حق انتخاب به مشتری میدید. سلام، اگه از این شیوه استفاده کنیم، مجبور میشیم برای هرکدوم موجودی جداگانه ثبت کنیم، اگه درست میگم چجوری از دست این قضیه فرار کرد؟ یعنی اینکه این مشخصه ربطی به موجودی نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 در این صورت باید بخش لوازم جانبی محصول رو پر کنید تا در صفحه محصول لوازم جانبی مرتبط نمایش داده بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
minamohamadirad ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 بچه ها من نفهمیدم آخر چی شد؟ یه ماژول فرم ساز وجود داره یا نه؟ما سایتمون فروش خدمات آنلاینه یکی از خدماتمون ارسال آنلاینه اس ام اس هست حالا میخوایم طرف وقتی درخواست خرید میده یه فرم هم پر کنه و یه سری اطلاعات ازش بگیریم و بعدش مابقی قضایای پرداخت و اینا انجام بشه حالا کلا ماژول فرم سازی برای پرستاشاپ وجود داره؟! مثلا مثل rsform که برای joomla یه همچین ماژولی؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 سلامدر پست دوم جواب داده شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
minamohamadirad ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 سلامدر پست دوم جواب داده شد موفق باشیدسلام خسته نباشیدمن تمام پست ها رو خوندمتوی قسمت شخصی سازی فقط فیلد فایلی و فیلد متنی داره من احتیاج به فرم های پسشرفته دارممیخوام ببینم اصلا یه همچین ماژولی وجود داره یا نه؟! محصولات ما خدماته تقریبا همشون احتیاج به فرم های پیشرفته دارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 سلامما چنین ماژولی نداریم و در سایتهای خارجی هم تا به حال به چشمم نخورده.نوشتن این ماژول در برنامه ما هست ولی برای بهار سال آینده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
minamohamadirad ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 سلام اگه توی قسمت مشخصه ها بخوایم به نوع ویژگی علاوه بر لیست بازشو و رادیو باتن و color نوع دیگه ای مثل text اضافه کنیم چه تغییراتی باید اعمال کنیم؟!من داخل AdminAttributesGroupsController جایی که برای اون سه تای دیگه array تعریف کرده بود یک Array هم برای text اضافه کردم الان توی نوع ویژگی امکان انتخاب text فراهم شده ولی کار نمیده اون شاخصه هاش رو هم نشون نمیده در صفحه محصولمیدونم باید یه جور یه جایی مثلا template و اینا بگیم که اینو نشون بده ممکنه تنظیماتی هم توی همین کنترولر یا جایی دیگه باشه اگه ممکنه راهنماییم کنید بگید باید چه تغییراتی بدم...تو رو خدا این همه تایپ کردم لااقل سوالمو بی جواب نذارید؛ لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 برای text میتونید از بخش شخصی سازی موقع اضافه کردن محصول استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .