ali_00731 ارسال شده در مرداد 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2017 با سلام به همه اساتید من امروز ماژول سداد که به گفته خودشون برای نسخه 1.6.0.14 هست رو گرفتم ولی متاسفانه کار نکرد مثل اینکه باید به روز رسانی کنم دوستان میشه راهنمایی کنید. در ضمن فایل هم ضمیمه میکنم دوستانی که این ماژول با ورژن فروشگاهشون سازگار هست استفاده کنن ممنون از دوستان melli-prestashop.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_00731 ارسال شده در مرداد 10، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2017 دوستان عزیز هر کسی برای دریافت درگاه سوالی داشت می تونه با مسئول این امر آقای علیزاده تماس بگیره این ای دی تلگرامشون بگید از طرف پرورش کارتون رو زود راه میندازه IPGSADAD@ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloomilani ارسال شده در آبان 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2018 منم متافانه همین مشکل رو قبلا داشتم ولی خود به خود حل شد نفهمیدم بخاطر درگاه بود یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .