it2016 ارسال شده در مرداد 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2017 آیا امکان واردسازی محصولات مجازی از طریق فایل csv وجود دارد؟ من زمانیکه محصولات را ایمپورت میکنم، آنها را بصورت محصول استاندارد تعریف می کند. می خواهم بدانم آیا می شود بصورت دسته جمعی نوع این محصولات را به محصول مجازی تغییر داد یا باید یکی یکی اینکار را انجام دهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2017 سلام میتونید وارد کنید ولی با زبان فارسی مشکل داره. باید تک تک وارد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
it2016 ارسال شده در مرداد 31، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2017 سلام میتونید وارد کنید ولی با زبان فارسی مشکل داره. باید تک تک وارد کنید. من یک گروه از محصولات رو از طریق فایل csv ایمپورت کردم. اما مشکل من اینه که اونها رو بصورت محصول استاندارد تعریف می کنه. میخوام بدونم آیا راهی هست که بتونم کل محصولات ایمپورت شده رو بصورت یکجا به محصول مجازی تبدیل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .