p3ym4n ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 من هر کاری کردم نتونستم استایل این یدونه دکمه رو عوض کنم ، همه قسمت های این صفحه عوض شد ولی این یه دکمه تغییر نمی کنه ، دوستان اگه کسی میدونه دقیقاً کدوم قسمت کد باید عوض بشه بهم راهنمایی کنه.عکسشم تو پیوست میزارم اونیه که فلش قرمز داره و باید آبی بشه مثل مشترک شوید کنارش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 از فایرباگ استفاده کنی فک کنم راحت بگه مرتبط با چه قسمتی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 بخش ccc رو غیر فعال کنید تا دقیقا بهتون بگم چطور اون رو درست کنید. بخاطر فعال بودن ccc نمیدونم کدوم فایل css و کدوم خط رو باید تغییر بدید اما میدونم چه قسمتی رو باید تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 بخش ccc رو غیر فعال کنید تا دقیقا بهتون بگم چطور اون رو درست کنید. بخاطر فعال بودن ccc نمیدونم کدوم فایل css و کدوم خط رو باید تغییر بدید اما میدونم چه قسمتی رو باید تغییر بدید موفق باشیدمهرشاد جان من دقیقاً می دونم کدوم فایل و کدوم قسمت کد هست اما مشکل اینجاس که انگار اون یه دکمه توی کد نیست و من هر جا رو که استایل میدادم از کادر دورش گرفته تا فضای خالی بالاش همه تغییر می کرد بجز این . الان غیر فعالش کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 خط 658 از global.css عبارت زیر رو تغییر بدیدbackground-image: transparent url('../img/button-large.png') نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 خط 658 از global.css عبارت زیر رو تغییر بدیدbackground-image: transparent url('../img/button-large.png') دانوش جان خط 659 دقیقاً همینه ، و خط 658 :width: 180px; هست. اون رو تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 مهم اون بکگراند هست که یک تصویره و شما یا باید تصویر پشتشش رو تغییر بدید یا اسم تصویر رو عوض کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .