hesam ارسال شده در مهر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 با سلام به کاربران و مدیران انجمن پرستا شاگ من قالب زمستان پرستا شاپ رو دانلود کردم ولی بلد نیستم که تصاویر بنر ها و فوتر و هدر را تغییر بدم مثلا در هدر زده هم اکنون با ما تماس بگیرید: 0123-456- من چه جوری این شماره رو میتونم تغییر بدم؟؟؟ ممنون میشم که کمکم کنید http://uupload.ir/files/i6xw_c%D8%BA%D8%B9apture.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 سلام از منوی ماژول ها >> ماژول ها ، موارد زیر رو پیدا کنید و وارد صفحه پیکربندی اونها بشید تماس با ما پیکربندی قالب مدیریت بنر واکنش ها : hesam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam ارسال شده در مهر 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 سلام از منوی ماژول ها >> ماژول ها ، موارد زیر رو پیدا کنید و وارد صفحه پیکربندی اونها بشید تماس با ما پیکربندی قالب مدیریت بنر داداش نداره!!! ینی اصلا صفحه سفید میاد بعد تو ماژول ها 3 تا گزینه داره ماژول ها و سرویس ها کاتالوگ ماژولها و قالبها جایگاهها پرداخت واکنش ها : hesam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 ماژول ها >> ماژول ها و سرویس ها واکنش ها : hesam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam ارسال شده در مهر 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 ماژول ها >> ماژول ها و سرویس ها دستت درد نکنه درست شد فقط یه چیز چه جوری میتونم دسته بندی ایجاد کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 منوی کاتالوگ >> شاخه ها، دسته های مورد نظرتون رو ایجاد کنید از منوی ماول ها >> مازول ها و سرویس ها، ماژول منوی افقی بالا رو پیدا کنید و شاخه های مورد نظرتون رو به منو اضافه کنید. موفق باشید واکنش ها : hesam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .