sepahan ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 امروز خواستم یه گله ای از بعضی از اعضا این فروم داشته باشممتاسفانه بعضی افراد تو این فروم فقط انتظار جواب دارند.هی پست می دهند جواب ما چی شد اگه به جواب نرسن مدیران و بچه های دیگه خیلی بدن واگه برسن خیلی خوبناما خودشون چی؟شده مشکلشون را به هر حال خودشون حل میکنند میرن ودیگه سراغ اون پست نمیاناین روحیه و اخلاق ما ایرانی هاست که خیلی هم ادعا داریم تابع انسانیت وکمک به همنوع هستیممن چون قبلا فروم های خارجی زیاد بودم...طبق همون یاد گرفتم اگه مشکلم حل شد توسط خودم بیام تو همون پست راه حلش را بگم شاید روزی به درد کسی خورد و کارش راه افتاد که نه از من چیزی کم میشه نه مشکلی واسه کارم پیش میاداما بعضی ها تصورشون اینه که چیزی که بلدن یا یاد میگرند را باخود به اون دنیا ببرن شاید در درگاه الهی به دردشون خوردبا این روش اگه همه این تصور را کم کم پیدا کنیم مطمین باشید ما ایرانی ها به هیچ جا نخواهیم رسید پس بهتر حسادت و علم اندوزی فقط برای خود را کنار بگذاریم و بدونیم که اگر اشتراک اطلاعات نبود هیچ چیزی در دنیا الان پیشرفت نکرده بود............بهتره تو این زمینه یکم اخلاقمون را حداقل به خاطر خودمون تغییر بدیم از اون حالت سنتی و قدیمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 کاملا با شما موافقم. بهترین کار اینه که دوستانی که مشکلاتشون رو خودشون حل میکنند نحوه ی رفع مشکلشون رو بنویسن تا اگه شخص دیگری هم به مشکل مشابه برخورد بتونه از همون شیوه استفاده کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مهر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2012 امروز خواستم یه گله ای از بعضی از اعضا این فروم داشته باشممتاسفانه بعضی افراد تو این فروم فقط انتظار جواب دارند.هی پست می دهند جواب ما چی شد اگه به جواب نرسن مدیران و بچه های دیگه خیلی بدن واگه برسن خیلی خوبناما خودشون چی؟شده مشکلشون را به هر حال خودشون حل میکنند میرن ودیگه سراغ اون پست نمیاناین روحیه و اخلاق ما ایرانی هاست که خیلی هم ادعا داریم تابع انسانیت وکمک به همنوع هستیممن چون قبلا فروم های خارجی زیاد بودم...طبق همون یاد گرفتم اگه مشکلم حل شد توسط خودم بیام تو همون پست راه حلش را بگم شاید روزی به درد کسی خورد و کارش راه افتاد که نه از من چیزی کم میشه نه مشکلی واسه کارم پیش میاداما بعضی ها تصورشون اینه که چیزی که بلدن یا یاد میگرند را باخود به اون دنیا ببرن شاید در درگاه الهی به دردشون خوردبا این روش اگه همه این تصور را کم کم پیدا کنیم مطمین باشید ما ایرانی ها به هیچ جا نخواهیم رسید پس بهتر حسادت و علم اندوزی فقط برای خود را کنار بگذاریم و بدونیم که اگر اشتراک اطلاعات نبود هیچ چیزی در دنیا الان پیشرفت نکرده بود............بهتره تو این زمینه یکم اخلاقمون را حداقل به خاطر خودمون تغییر بدیم از اون حالت سنتی و قدیمی من هم با شما موافقم نباید پرسشگر بود و فقط تقاضای کمک کرد ، اگر کسی اطلاعات دارد و چیزی را میداند ، حتی اگر وقت کمی نیز دارد ، در اختیار دیگران قرار دهد تا دیگران نیز از این امکان استفاده ببرند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .