hhadi ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از زحمات تیممن پرستا رو قبلاً نصب کرده بودم و برای فارسی سازی بخش ادمین از پکیج این سایت استفاده کردم، پوشه های translations, mails, themes>prestashop>lang, admin>tabs رو هم آپلود کردم و کش رو هم پاک و غیر فعال کردم ولی هیچ ترجمه ای در قسمت ادمین اضافه نمیشه.کسی میتونه کمکی کنه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 شما با این روش نمیتونید ادمین رو فارسی کنید. از روش به روز رسانی که آموزشش در انجمن هست استفاده کنید و پرستا رو دوباره نصب کنید. باید از پک کامل فارسی استفاده کنید.قبل از هر کاری از دیتابیس و سایت بکاپ بگیرید چون انجمن مسئولیت از دست رفتن اطلاعات شما رو به عهده نمیگیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hhadi ارسال شده در آذر 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 چرا نمیشه این کارو کرد؟ترجمه ها رو توی دیتابیس هم میریزه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 بله ترجمه ها در دیتابیس هم قرار میگیرند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .