h_bolhasani_28 ارسال شده در دی 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2017 با سلام من از پرستا 1.6 و قالب الکترومارکت استفاده میکنم ولی امکان فیلتر محصولات در شاخه های مختلف بر اساس قیمت ، رنگ ، برند و ... وجود نداره با اینکه ماژول جستجوی لایه ای فعال هست و تمام گزینه های هر کدوم از ویژگیهای محصول رو برای فیلتر فعال کردم ممنونم اگه راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2017 سلام از منو تنظیمات >> قالب ها، وارد تنظیمات پیشرفته بشید و یکی از ستون ها رو فعال کنید. سپس از پایین صفحه گزینه category رو در همون ستون فعال کنید. واکنش ها : h_bolhasani_28 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h_bolhasani_28 ارسال شده در دی 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 سلام از منو تنظیمات >> قالب ها، وارد تنظیمات پیشرفته بشید و یکی از ستون ها رو فعال کنید. سپس از پایین صفحه گزینه category رو در همون ستون فعال کنید. سلام ممنونم بابت پاسختون ولی وقتی روی ستون سمت راست میذارمش نمیاد و روی ستون سمت چپ میاد که من ستون سمت راستشو لازم دارم!! میشه بگید چیکار باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 ستون راست رو فعال میکنید ولی نشون داده نمیشه؟ دراینصورت میتونید تیکت بزنید و بسته فنی تهیه کنید تا بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .