cdti ارسال شده در مهر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2012 آیا از طریق پنل مدیریتی می توان عنوان فعلی فروشگاه را که موقع نصب پرستا شاپ مشخص کردیم تغییر بدهیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 سربرگ تنظیمات -بخش اطلاعات تماس-نام فروشگاه واکنش ها : boyit و samzi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 با سلام این تغییر نام در پرستا 1.5.2.0 ه جوری می شه تغییر داد ؟ من که تو تنظیمات سربرگ اطلاعات تماس ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 با سلامی مجدد مدیران عزیز بی زحمت اگه می شه یه جوابی چیزی به این پست های ما بدید فکر کنم اصلا پست ها را مطالعه نمی کنید یا وقتش را ندارید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 در نسخه 1.5: تنظیمات -> تماس های مغازهقسمت "کوتاه کردن جزییات"کمی کنکاش کنید در مدیریت این ها چیزهاییه که با چندتا کلیک ساده پیدا میشن. در هر صورت بخاطر تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم موفق باشید واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 آقا درست میگه این بنده خدا ما میخواهیم عنوان نامی که هنگام نصب پرستا انجام دادیم را عوض کنیم . اون چیزی که شما میگید این کار را انجام نمیده برای مثال وقتی میرید توی مازول ها - منوی افقی - لیست لینک ها و برچسب میزنیم عنوان فروشگاه عوض نشده و گوگل هم زبون نفهمه و این سایت ما را همین لینک قبلی ایندکس میکنه و اون مراحلی که شما گفتید را انجام دادیم ولی ظاهرا باید کاری دیگه انجام بشه . واکنش ها : Artan Akheri 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 گوگل زبون بفهمه ولی باید هرچیزی رو توی جای خودش قرار داد تا اون هم بفهمه و بر دارهتنظیمات/ سئو و url / ایندگس رو ویرایش کنین و عنوان و... وارد کنینراه ادمین عزیز هم برای نمایش به کاربران هستپس دو تا کار رو انجام بدین گوگل هم می فهمه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سجاد1368 ارسال شده در آذر 17، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2021 با سلام خسته نباشید بنده 3ماه هست که از ایرانکیش دستگاه سیار درخواست دادم ولی هرچی زنگ میزنم میگن شاپرک تایید نمیکنه یبار میگن کدپستی برگشت خورده یبار میگن کد رهگیری مالیاتی برگشت خورده .درخالی که به یکی از فروشندگان کارت خوان قضیرو گفتم برام درخواست ارسال کرد به شاپرک طی 2ساعت تایید خورد میخواستم ببینم راه حلش چیه ایا سایت مشخصی هست که خودم نگاه کنم ببینم تاییدش کی انجام میشه یا نه که هی به پشتیبانی تماس نگیرم؟با تشکر ممنون میشم جواب بدین راهنماییم کنین چون واقعا دیگه خسته شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 18، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2021 در 12 ساعت قبل، سجاد1368 گفته است : با سلام خسته نباشید بنده 3ماه هست که از ایرانکیش دستگاه سیار درخواست دادم ولی هرچی زنگ میزنم میگن شاپرک تایید نمیکنه یبار میگن کدپستی برگشت خورده یبار میگن کد رهگیری مالیاتی برگشت خورده .درخالی که به یکی از فروشندگان کارت خوان قضیرو گفتم برام درخواست ارسال کرد به شاپرک طی 2ساعت تایید خورد میخواستم ببینم راه حلش چیه ایا سایت مشخصی هست که خودم نگاه کنم ببینم تاییدش کی انجام میشه یا نه که هی به پشتیبانی تماس نگیرم؟با تشکر ممنون میشم جواب بدین راهنماییم کنین چون واقعا دیگه خسته شدم لطفا هر پستی رو در تاپیک مربوط به خودش ارسال کنید متاسفانه کارهای اداری و دریافت درگاه و دستگاه پوز و ... در ایران فرآیندهایی زمان بر و طولانی هستند. بهترین کار اینه که تحقیق کنید ببینید کدوم شرکت روال اداری سریع تر و پاسخگویی بهتری داره از اون استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .