parssoldier ارسال شده در خرداد 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2018 سلام و عرض ادب چند سوال داشتم اول اینکه میخاستم ببینم چجوری میشه بنر بالای هدر رو در قالب فعلی الکترون سایزش رو بزرگ کنم؟؟؟ www.behshaneh.com توی سایتم مشخص هستش و دوم اینکه زوم محصول رو چجوری فعال کنم الان روی عکس محصول زوم نمیکنه ماشا الله پشتیبانی عالیه 1 ام تیکت زدم هنوز ج ندادن ممنون از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2018 درود دوست عزیز در ایام تعطیلی رسمی شرکت هم تعطیل هست، به همین دلیل تیکت شما پاسخ داده نشده. 1. با استفاده از ماژول بلوک بنر هم میتونید تصویر رو در بالای هدر قرار بدید، هرچقدر تصویرتون بزرگتر باشه بنر بالای هدر بزرگتر نمایش داده میشه 2. از منو تنظیمات >> محصولات، میتونید حالت jzoom رو فعال کنید. 3. از منو پارامتر های پیشرفته >> کارایی، تمامی CCC هارو فعال کنید تا هدر سایت به درستی نمایش داده بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در خرداد 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2019 سلامبنده این قالب رو امروز خریدمتعجب میکنم که در ایام تعطیلات به تیکت ها هم پاسخ داده نشهاین خیلی عجبیه دیگه همه شرکت ها حداقل تیکت ها رو در تمامی ایام پشتبانی می کنندمشکل من فعال نشدن لاینسس هست ، هر چقدر لاینسس رو به اشکال مختلف وارد میکنم فعال نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2019 سلام وقت بخیر موقع خرید محصولات آی پرستا شما قوانین رو می پذیرید و بعد اقدام به خرید می کنید، این تاییدیه دوبار از شما اخذ میشه : http://ipresta.ir/content/3-terms ضمن اینکه طی تماس تلفنی شما اعلام شد که اطلاعات ورود به مدیریت رو برای بررسی مشکل اعلام کنید. از طریق تیکت می تونید مشکلتون رو پیگیری کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در خرداد 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2019 سلامپیام " سبد شما بیش از... تومان محصول داره ، ارسال واسه شما رایگانه ! " رو چطوری غیر فعال کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2019 درود در پیکربندی ماژول تنظیمات قالب در پایین صفحه (code editor) کد زیر رو وارد و ذخیره کنید: #amount_fee_shipping{ display: none; } موفق باشید واکنش ها : katooniland 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در خرداد 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2019 درود در پیکربندی ماژول تنظیمات قالب در پایین صفحه (code editor) کد زیر رو وارد و ذخیره کنید: #amount_fee_shipping{ display: none; } موفق باشید سپاس گزار از پاسخگوئیتون به نظر توی فروم سریع تر از تیکتها به جواب میشه رسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در خرداد 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2019 تصاویر بلوک ماژول محصولات شاخه ها یا تصاویر اصلی شاخه ها با آپلود تغییری نمیکننکش پرستا و کش مرورگر هم پاک شده اما تغییری ایجاد نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2019 سلام برای رفع مشکلات محصولات تجاری تیکت بزنید تا براتون بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در خرداد 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2019 تیکت دادم هم خیلی طول میکشه تا جواب بدن بعد هم جواب مشکل رو نمیدن ! دسترسی میخوانبنده مسیر فایل ها رو داخل فایل منیجر پیدا کردن و دیدم که فایل های تازه آپلود شده اونجاستاما مشخص نیست فایل های قبلی رو از کجا میخونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2019 بررسی کنید اگر وب سرورتون لایت اسپید هست در خواست بدید کش رو براتون غیرفعال کنن. بررسی مشکلات بدون دسترسی امکان پذیر نیست چون برای اعمال تغییرات باید به فایل ها دسترسی داشت مدت زمان پاسخگویی به تیکت ها هم توی قوانین ذکر شده که حداکثر بین 24 الی 48 ساعته که در صورت امکان سعی میشه این زمان به حداقل و زیر 24 ساعت برسه موفق باشید واکنش ها : katooniland 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .