smostafa ارسال شده در خرداد 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2018 سلام من یک قالب برای سوپر مارکت نیاز داشتم دیدم قالبی با نام سهند حدود 430 هزار تومنه در حالی که قالب های مشابه برای وردپرس حدود 50 هزار تومنه خیلی قیمت ها بالاست واکنش ها : smostafa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2018 قالب هایی که با قیمت های پایین میبینید اکثرا نال شده و غیر قانونی هستند و یا کیفیت لازم رو ندارند پیشنهاد من به شما قالب الکترون هست واکنش ها : smostafa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Muhamad Moghadam ارسال شده در آذر 10، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2021 درسته متاسفانه قیمت ها در مقابل وردپرس خیلی بالاست. حتی تعداد قالبهای رایگانم قابل مقایسه نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در فروردین 11، 2022 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2022 سلام بنده هم به همین دلیل و اینکه واقعا پشتیبانی به نسبت خدمات ارائه شده در چند سال اخیر ضعیف شده پس از حدود ٧ سال علیرغم عدم میل باطنی به ووکامرس کوچ کردم . دوستان به خاطر تغییر یک دامنه و لایسنس جدید یک چهارم مبلغ قالب ها رو دریافت میکنند به علاوه قالبهای جدید خیلی دیر نوشته یا ترجمه میشه و یا طی یکسال اصلا وجود نداره و امکانات هم همینطور موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .