tenderboy ارسال شده در تیر 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2018 سلام . دوستان کسی با "دوبرد" همکاری میکنه؟ تجربه تون چیه؟ این سایتشونه dobord.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Apl ارسال شده در تیر 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2018 سلام . دوستان کسی با "دوبرد" همکاری میکنه؟ تجربه تون چیه؟ این سایتشونه dobord.com سلام من باهاشون همکاری کردم به نظرم ایده نو دارن و خیلی جای پیشرفت داره به نظر میاد مردم هم خوب جذب اینجور سایت ها میشن مخصوصا اینکه فقط خرید نیست و بازی هم داره به نظر خیلی جالب میاد واکنش ها : Apl 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در تیر 23، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2018 سلام من باهاشون همکاری کردم به نظرم ایده نو دارن و خیلی جای پیشرفت داره به نظر میاد مردم هم خوب جذب اینجور سایت ها میشن مخصوصا اینکه فقط خرید نیست و بازی هم داره به نظر خیلی جالب میاد من مشکل با نصب Api داشت باهاشون . دقیق متوجه نشدم چه کاری باید انجام بدم و متاسفانه راهنمایی خوب هم نمی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alii ارسال شده در تیر 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2018 من مشکل با نصب Api داشت باهاشون . دقیق متوجه نشدم چه کاری باید انجام بدم و متاسفانه راهنمایی خوب هم نمی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alii ارسال شده در تیر 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2018 سلام من هم باهاشون شروع به همکاری کردم نه تنها مشکلی نبود بلکه با یه تیم فنی و پشتیبانی بسیار خوب مواجه شدم و تمام آموزش هاروانتقال دادن واکنش ها : alii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در تیر 30، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2018 سلام من هم باهاشون شروع به همکاری کردم نه تنها مشکلی نبود بلکه با یه تیم فنی و پشتیبانی بسیار خوب مواجه شدم و تمام آموزش هاروانتقال دادن کارشون شروع شده؟ فروش داشتی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alii ارسال شده در مرداد 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2018 آره شروع کردن من تونستم خرید بزنم . ما که سایتمون پرستا بود بهمون پلاگین دادن راحت وصل شدیم . خوبیش اینه که مشتری رو ریدایرکت میکنه سمت خودت .گویا تبلیغات تلویزیونی هم دارن که همین روزا قراره بخش بشه واکنش ها : alii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behzadbeh ارسال شده در شهریور 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2018 سلام.ما با کشینه کار می کنیم. تیم فنیشون خیلی راحت دقیقن کارایی که باید می کردیم رو بهمون توضیح داد و در عرض یک روز ارتباطمون برقرار شد. الانم که یه دو ماهی میگذره فروشمون بیشتر شده. اولش تا راه بیفتن یه کم طول کشید اما الان که من گوگل آنالتیکم رو چک می کنم تاثیرش رو تو فروشمون می بینم کاملا راضیم. اینم سایتشونه: www.Cashineh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasour ارسال شده در شهریور 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2018 در آستانۀ جام جهانی ایدۀ خوبیه معمولا در این برههها تب فوتبال و برای کسب و کارها گیمیفیکیشن بالا میره. پیگیری و پشتیبانی خوبی دارن و تیم جوان و با انگیزه ای هستند. با ما هم در بورسیکا Boorsika.com وارد مذاکره شده اند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .