sepahan ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 بچه ها من یه سوال دارمچه تنظیماتی باید انجام بشه در پرستاشاپ که به جای نشان دادن پیغام not found در صفحات صفحه اصلی نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 این کار که غیر حرفه ا هست ولی با استفاده از ویرایش دستی htaccess نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2012 من فک کنم تو همین سایت خوندم واسه سئو بهتره این کار انجام بشه!!!!یعنی شما تایید نمی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2012 دوست من این طوری نیست که به صفحه اصلی برید.خود پرستا بعد از فعال کردن لینک آشنا این کار رو براتون انجام میده. به شکل استاندارد و صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .