saeiiid68 ارسال شده در آبان 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2018 سلام دوستان عزیز. من کدنویس و توسعه دهنده نرم افزارهای erp سازمانی هستم و خبرگزاری فارس هم مقاله مو تحت عنوان نرم افزار erp ایرانی سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی منتشر کرده. میخوام یه فروشگاه تحت پرستاشاپ توی ساب دامین سایت راه اندازی کنم. از اینجا هم دانلود کردم اما موقع نصب، با انواع خطاها روبرو شدم. کسی هست بتونه کمکم کنه؟ ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrghaedi ارسال شده در آبان 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2018 سلام دوست عزیز ارور های حین نصب مربوط به نسخه php و ماژول هایی هست که باید فعال بشه از طریق سی پن نسخه php رو عوض کن و تیک ماژول هایی که روش ارور داده رو بزنی کار حله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2018 می تونید خطاها رو اینجا بذارید تا دوستان راهنماییتون کنند و یا می تونید از این بسته کمک بگیرید: https://ipresta.ir/prestashop-service/251-prestashop-installation-package.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouya pakmanzar ارسال شده در شنبه در 08:26 گزارش Share ارسال شده در شنبه در 08:26 سلام به همه دوستان ما در حال تحقیق درباره کاربردیترین نرمافزارهای ERP در بازار ایران میخوام بدونم تجربه و نظر شما چیه؟ برای اینکه اطلاعات جامعتری داشته باشیم، چند سوال آماده کردم که امیدوارم به گفتگو و تبادل نظر کمک کنه. لطفاً نظراتتون رو در هر مورد بگید، چون این میتونه به خیلی از مدیران کسبوکار در انتخاب بهتر کمک کنه! 🙏 چه ویژگیهایی در ERP برای کسبوکار شما اهمیت بیشتری داره؟ (مثلاً: مدیریت مالی، منابع انسانی، تولید، زنجیره تأمین و ...) به نظرتون، چقدر پشتیبانی و خدمات پس از فروش ERP در ایران اهمیت داره؟ کدوم شرکتها به نظرتون بهترین پشتیبانی رو ارائه میدن؟ به عنوان یک مدیر یا کاربر ERP، کدوم سیستمها تونستن انعطاف لازم رو برای نیازهای خاص کسبوکارهای ایرانی فراهم کنن؟ ترجیح میدین از نرمافزارهای ERP خارجی استفاده کنین یا محصولات بومی؟ چرا؟ قیمت ERP چقدر تو انتخابتون تاثیر داره؟ آیا گزینههای مناسبی با بودجههای متوسط میشناسید؟ چقدر قابلیت یکپارچهسازی ERP با نرمافزارهای دیگه براتون مهمه؟ کدوم ERPها این ویژگی رو بهتر دارن؟ از نرمافزار ERP فعلی خودتون رضایت دارین؟ نقاط قوت و ضعفش رو بگین. تمایل دارین که تیم شما قبل از پیادهسازی ERP آموزش ببینن؟ به نظرتون کدوم شرکتها خدمات آموزشی خوبی ارائه میدن؟ یکسری دوستان نرم افزار ERP ستکا و همکاران سیستم رو بهمون معرفی کردن. خیلی خوشحال میشم نظرات و تجربیات شما رو بشنوم. به امید اینکه این بحث بتونه به انتخاب بهتر و آگاهانهتر ERP در ایران کمک کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .