محمدعلی ارسال شده در آبان 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2018 الکتروفاراد فروشگاه تخصصی الکترونیک (در حال ساخت) الکتروفاراد برگرفته از ابتدای نام های الکتریک و الکترونیک و بزرگ مرد این عرصه یعنی فارادی می باشد الکتروفاراد درسال 1397 متولد شد . بعد از سوالها که در انجمن ها و وبلاگهای مختلف مشغول فعالیت بودم براین امر شدم که اینبار فروشگاه تخصصی خودم را بزنم و درآن فعالیت کنم. درالکتروفاراد قصد داریم تابا کمک وارد کنندهای معتبر کیفیت محصولات را بیشتراز دوستان کنیم. ماسعی کرده ایم در شبکه های اجتماعی مطرحی چون فیس بوک ، تویتر ، لینکدین ، اینستاگرام و... حضور داشته باشیم . همچنین ماتلاش می کنیم درون وبلاگ الکتروفاراد به آدرس http://electrofarad.com/blog.html از اخبار ، آموزش ، مطالب ویژه استفاده کنیم بعضی ازاهداف ما محصولات با کیفیت بهترین پشتیبانی مشتریان آموزش وارتقاء دانش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahcar ارسال شده در آبان 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2018 بسیار عالی موفق باشید. می توانید در مورد محصولات فروشگاه بیشتر توضیح بدهید. یا اموزش هم دارید یا خیر؟ واکنش ها : محمدعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمدعلی ارسال شده در دی 8، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2018 بسیار عالی موفق باشید. می توانید در مورد محصولات فروشگاه بیشتر توضیح بدهید. یا اموزش هم دارید یا خیر؟ ما در برنامه خود داریم که در فروشگاه انواع لوازم قطعات ابزار الکترونیک با بهترین قیمت وکیفیت به فروش رسانیم . درمورد آموزش هم با ید عرض کنم که مقالات وآموزشهای اختصاصی را در بلاگ قرار دادهایم و میدهیم . واکنش ها : محمدعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .