sepahan ارسال شده در مهر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2012 سلاممی دونم شاید سوالم ابتدایی باشهاما بچه ها کسی می تونه به طور دقیق بگه چطور این ماژول وفاداری تنظیم و استفاده میشه؟فک کنم ماژول من یه سری گزینه ها را نداره با توجه به بحثی که قبلا تو سایت دیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 باید نسبت ها رو تنظیم کنید دیگهمثلا بگید به ازاء 10 تومان خرید 5 امتیاز بده، که هر امتیاز مثلا 0.1 تومان تحفیف میشههمین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آبان 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2012 مممنون از توضیحتون اینو می دونم اما خوب بعد چی؟چطور استفاده بشه از این تخفیف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2012 دیگه مابقیش که با خود ماژوله! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2012 کاربر در صفحه کاربری مقدار امتیاز خودش رو میبینه و برای استفاده باید امتیازها رو به تخفیف تبدیل کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fathi.mohse ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 من هرجوری میخوام این ماژول رو تنظیم کنم نمیشه.این خطا رو میگیره: شما باید حداقل یک شاخه برای اعمال تخفیف انتخاب کنیدهر بلایی هم سر شاخه ها میارم درست نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 داره میگه دیگه یک شاخه واسه اعمال کردن کد تخفیف باید انتخاب کنید . ماژول مشکلی نداره شما یه بار بازنشانی بزن دوباره تغییرات رو اعمال کن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .