p3ym4n ارسال شده در مرداد 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2019 سلام. من به دنبال یک نفر پرستاشاپ کار حرفهای هستم. توی انجمن جایی مخصوص مطرح کردن درخواستهای برنامهنویسی ندیدم.ولی خب اگه جایی بهتری هست لطفا بهم بگید. در مورد پلاگین، ما میخوایم پلاگینی نوشته بشه که بتونه دیتای کامل محصولات همراه با attributeهای درج شده توی سایت رو به یک آدرس api بفرسته و یجوری باشه که بشه بعدا این رو روی هر شاپ پرستایی نصب و کل دیتای محصولاتش رو کشید بیرون. من خودم برنامهنویسم و اینور قضیه رو هندل میکنم، رویکرد ما هم توی این پروژه کوتاه مدت نیست، اگه کسی در بین دوستان هست بهم بگه. ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2019 سلام وقت بخیر می تونید درخواستتونو از طریق پشتیبانی مطرح کنید : https://ipresta.ir/support موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .