jahromy ارسال شده در آبان 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2012 با سلامبنده آخرین نسخه فروشگاه ساز را در هاستم نصب کردم و با اطمینان 100درصدی ایمیل و رمز عبور را برای ورود به بخش مدیریت زدم که متاسفانه وارد نمی شود و خطای :There is 1 errorEmployee does not exist or password is incorrect.می دهد با توجه به اینکه از کلمه و رمزعبورم اطمینان داشتم جداول بانک اطلاعاتی سیستم را کلا حذف و دوباره سیستم پرستا را با مرورگر دیگری نصب و حتی تمامی مقادیر ورودی در زمان نصب را انگلیسی دادم بازم مشکل وجود داد-- اینرو بگم با توجه به مشکلات دیگران که تا حدی مشابه مشکل بنده بود راهکارشون جواب نداد-- راستی تابع یا نمی دونم همون واژه mail در php زمانیکه پرستا جهت نصب پارامترهای سرور را بررسی می کنه خطایی نداره و تیک سبز جلوی پارامترها وجود داره.-- از قسمت ایمیل آزمایشی در زمان نصب و لینک یادآوری رمز عبور در لاگین مدیریت هیچگونه ایمیلی به یاهم میلم نمی رسد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2012 شما ممکن هست موقع ثبت اطلاعات رمز رو فارسی داده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آبان 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2012 خیر. رمز فارسی نداه بودم با این حال لحظه ای صبر کردم و دوباره تلاش کردم با حیرت دیدم وارد شداین سیستم را برای کس دیگری هم نصب کرده بودم و عینا همین مشکل در برخی مواقع رخ می داد با وجود اینکه از صحت رمز هم اطمینان داشتم شاید چندباری میزدم تا وارد میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2012 من خودم به شخصه با این که دفعات بسیار زیادی روی هاست های مختلف با پرستا کار کردم تا به حال به چنین مشکلی بر نخوردم! نمیدونم مشکل از چی میتونسته باشه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2012 از کافی نت یا یه سیستم دیگه امتحان کن تا مطمئن بشی مشکل از سیستمت نیستشاید کیبوردت مشکل دارهمن این مشکل رو نداشتم ولی برخی مشکلات با پاک کردن history برطرف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .