MmahdiB ارسال شده در آبان 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 سلام دوستان چگونه میشه به جای درخواست تعداد محصول...حجم محلول رو از مشتری خواست؟ یا در چه ادرسی میتونم کلمه ی تعداد رو تغییر بدم و به جاش بنویسم حجم(متر مکعب) با ارزوی بهترین ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 واسه این کار میتونید از قسمت "شخصی سازی" هنگام وارد کردن محصول یک فیلد متنی اضافه کنید به نام حجم و اون رو اجباری کنید تا مشتری حجم مورد نظرش رو وارد کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MmahdiB ارسال شده در آبان 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 شرمنده یکم بیشتر توضیح میدین ؟ چجوری حجم رو اجباری کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 روشی که مهرشاد جان گفتند درست نیست چون قیمت در اون صورت درست محاسبه نمیشهروشی که میتونم توصیه کنم این هست:وقتی قیمت محصول رو وارد میکنید یک بخش وجود داره که میتونید قیمت «به ازای» هر واحد رو مشخص کنید. واحد در مورد شما میتونه متر مکعب یا لیتر یا چیزهای دیگه باشه.به طور مثال 100 تومان به ازای هر مترمکعببنابراین مشتری باید برای 100 مترمکعب 100 عدد خرید کنه.اگر همه سایت شما به جای عدد میتونه واحد حجم قرار بگیره کافیه از ترجمه ها استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 درسته من به قیمت توجه نکرده بودم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MmahdiB ارسال شده در آبان 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 ممنون از جوابتون.مشکل حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2012 خواهش میکنم برای تشکر از ارسال استفاده نکنید. مجبور میشیم مجدد به بحث مراجعه کنیم.پس اگر سوالی ندارید لطف کنید و تشکر رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .