jabera ارسال شده در آبان 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 سلام و خسته نباشید به همه 1)چیدمان قالبم ریخته بهمتمام محصولات درست بود.ولی امروز اینطوری شده:http://gooshimobile.com/47--one-x-nillkin.html 2)در صفحه اصلی(محصولات پرطرفدار) ،نصف موضوع را مینویسه و بقیه اش را... میذارهمیخواستم ببینم امکان داره یکم طولش را زیاد کرد.آخه نصف خط دیگه هم جا داره! راهکار برای هر2!؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 1. قالب رو مجدد از از داخل بسته انجمن بریزید و کامپایل هم روشن کنید.2. برای این کار باید homefetured.tpl در داخل پوشه ماژول که در داخل پوشه قالب هست ویرایش کنید و عددی که محصولات رو نمایش میده رو افزایش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 1. قالب رو مجدد از از داخل بسته انجمن بریزید و کامپایل هم روشن کنید.2. برای این کار باید homefetured.tpl در داخل پوشه ماژول که در داخل پوشه قالب هست ویرایش کنید و عددی که محصولات رو نمایش میده رو افزایش بدیدمورد 1 را میشه بیشتر توضیح بدید؟!؟!یعنی از اول باید قالب نصب کنم!؟!؟ راه آسسان تری نداره-جون حوصله اش راندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2012 خیر فقط فایل های قالب رو جایگزین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2012 خیر فقط فایل های قالب رو جایگزین کنیددانوش جان من تا حالا نه قالب عوض کردم نه قالب نصب کردم. از اول و ابتدایی آموزش بدهیا لینک بده که باید چیکار کنم!؟کدوم فولدر را چیکار کنم و... یعنی فقط فولدر theme را از پنل حذف-و دوباره همون فولدر را آپلود کنم!؟!؟!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 بله همینکار رو انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 بله همینکار رو انجام بدیداین کار را انجام دادم+خاموش روشن کردن کامپایلولی بازم همون حالته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 دوستان راه حل بدید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2012 سایز تصاویر رو تغییر ندادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2012 سایز تصاویر رو تغییر ندادید؟نهکار خاصی نکردمفقط 1دفعه ا روز دیدم اینطوری شده تنها کاری که اون روز انجام دادم تغییرات در الگوریتم و.. بود:http://presta-shop.ir/Thread-1616-%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA?pid=10456#pid10456 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 گفتم هم موضوع را بالا بیارمچون مشکل من هنوز پاربرجاستاین را میگم:)چیدمان قالبم ریخته بهم تمام محصولات درست بود.ولی امروز اینطوری شده: http://gooshimobile.com/47--one-x-nillkin.html هم یه سوال جدید که گفتم دیگهموضع جدید ایجاد نکنم:وقتی فردی از فروشگاه من جنسی میخره،ایمیلی مبنی بر فروش جنس برای من ارسال نمیشهو حتما باید روزی چندبار به سایت سر بزنم تا ببینم کسی جنس سفارش داده یا نه کجا باید ایمیل را بزنم-که به محض سفارش جنس،برای من هم یک ایمیل ارسال شود!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آبان 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 سوال دوم ماژول باخبرسازی توسط ایمیل که در قسمت ماژول ها (ماژول های مربوط به بخش مدیریت ) قرار گرفته است را نصب و پیکر بندی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 دوست من شما هنوز دارید از کش سایت استفاده میکنید.به تنظیمات - کارایی ها برید وکامپایل رو روشن کنیدکش رو خاموش کنیددر انتهای صفحه کش رو غیرفعال کنیدسایت رو باز کنید و رفرش کنید. اگر مشکلی نبود موارد تنظیمات رو به حالت اول برگردونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 دوست من شما هنوز دارید از کش سایت استفاده میکنید.به تنظیمات - کارایی ها برید وکامپایل رو روشن کنیدکش رو خاموش کنیددر انتهای صفحه کش رو غیرفعال کنیدسایت رو باز کنید و رفرش کنید. اگر مشکلی نبود موارد تنظیمات رو به حالت اول برگردونیدنخیر-نمیشهالبته مشکل آنچنان خاصی هم نیست.ولی خب نمیدونم چرا اینطوری شده.خودم حدس میزنم از وقتی تغییرات در گزینه ها دادم اینطوری شده باشه: اگوریتم را Rijndeal گذاشتم.کش پایین صفحه روی سیستم روشن کردم با عمق دایرکتوری 1 تنظیمات ccc هم:همگی گزینه اول بجزآخریش الان هم کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی نشد که نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در فروردین 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 سلامدرباره این موضوع برای 1.5 سوال داشتم:در صفحه اصلی(محصولات پرطرفدار) ،نصف موضوع را مینویسه و بقیه اش را... میذاره میخواستم ببینم امکان داره یکم طولش را زیاد کرد. آخه نصف خط دیگه هم جا داره! 1)دقیقا باید کدوم عدد را کم یا زیاد کرد!؟(فراموشیه دیگه:دی)از آزمون و خطا استفاده کردم،فایده نداشت2)توی صفحه زیر شاخه هم میخوام یکم نوشته طولانی تر نمایش بده-برای اون باید کجا را تغییر بدم3)کلا میخوام یکم سایز موضوعات کوچیکتر بشهh4را h3 کردم ولی تفاوتی ایجاد نشد4)رنگ موضوع را چطوری میشه تغییر داد!؟-بجای مشکی تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 سلامدرباره این موضوع برای 1.5 سوال داشتم:در صفحه اصلی(محصولات پرطرفدار) ،نصف موضوع را مینویسه و بقیه اش را... میذاره میخواستم ببینم امکان داره یکم طولش را زیاد کرد. آخه نصف خط دیگه هم جا داره! 1)دقیقا باید کدوم عدد را کم یا زیاد کرد!؟(فراموشیه دیگه:دی)از آزمون و خطا استفاده کردم،فایده نداشت2)توی صفحه زیر شاخه هم میخوام یکم نوشته طولانی تر نمایش بده-برای اون باید کجا را تغییر بدم3)کلا میخوام یکم سایز موضوعات کوچیکتر بشهh4را h3 کردم ولی تفاوتی ایجاد نشد4)رنگ موضوع را چطوری میشه تغییر داد!؟-بجای مشکی تشکر!؟!؟!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 برای افزایش تعداد کاراکترهای متن که همین 2 3 روز پش توضیح دادم. عبارت truncate رو در انجمن جستجو کنیدبرای مورد آخر هم کافیه آموزش کار با فایرباگ موجود در انجمن رو مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .