محمدعلی ارسال شده در اسفند 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2019 سلام آیا می شود وبلاگ را به سایت تبدیل کرد؟ آیا می شود وبسایتی را به فروشگاه خود متصل کرد که مانند وبلاگ با به روز رسانی ان فروشگاه به روز شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2019 دقیق تر توضیح میدید؟ چه وبلاگی؟ هدفتون چیه؟ چه وبسایتی رو می خواهید متصل کنید که فروشگاه هم باهاش به روز بشه؟ چه ارتباطی بین این دوتا هست؟ واکنش ها : محمدعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمدعلی ارسال شده در فروردین 5، 2020 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2020 دقیق تر توضیح میدید؟ چه وبلاگی؟ هدفتون چیه؟ چه وبسایتی رو می خواهید متصل کنید که فروشگاه هم باهاش به روز بشه؟ چه ارتباطی بین این دوتا هست؟ سلام یه راهشو امتحان کردم البته امیدوارم درست باشه در همون دامنه یک ورد پرس نصب کردم. چند سوال این که آیا وبلاگ پروستاشاپ امتیاز ها ی سایت را داره (از نظر گوگل و سئو) و اینکه الان من محصول کم دارم و می خوام روی مطالب و سئو کارکنم می تونم صفحه اول فروشگاه را لندینگ پیج فعال کنم و مثل یه قالب شرکتی استفاده کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .