a1367h ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 سلام.برای سایت یکی از دوستانم از پرستا شاپ استفاده کرده بودم.الان این دوست من رمز ایمیلش رو نداره که رمز پرستا شاپش رو بتونه بازیابی کنه.از طرفی هم وقتی وارد phpmyadmin میشم و وارد جدول employee نمیشه رمز قبلیش رو مشاهده کرد.چون احتمالا MD5 یا چیزی شبیه به این.چیکار کنم؟چطور به محیط مدیریتش دست پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 روش های بازیابی شرح داده شدهبا این حالبا یک ایمیل در بخش کاربری به عنوان مشتری عضو بشیدبه جدول مشتریان بریدیوزر و رمز رو کپی کنید و به جدول کارمندان منتقل کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 سلامرمز ها به صورت هش شده توی دیتا بیس ذخیره میشه شما از این به بعد می تونید با داشتن کد هش شده یک رمز(مثلا 12345678) آن را جایزگین پسورد قبلی کاربر مربوطه کرده تا رمزش به 12345678 تغییر پیدا کنه.مثلا اگر کد هش شده پسورد پرستا خودتون را به جای کد هش شده پسورد دوستتون در دیتا بیس ساستیش جایگزین کنید، پسورد اون هم با شما یکی میشه.شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در دی 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2012 سلامپسورد دیتا بیس را از کجا می تونم ببینم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2012 جدول PS_customers نام جدول مربوط به مشتریان در پایگاه داده است که در اونجا باید به دنبال کاربری که ساختید باشید و هش اون رو کپی کنید و با هش مربوط به مدیریتتون در جدول ps_employee جایگرین کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .