sharno ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 با سلامدر مورد ماژول پرداخت در حین تحویل می خواستم در ترجمه یک تغییری ایجاد کنم اما در بخش ترجمه در تنظیمات این بخش را پیدا نمی کنم راهنمایی می کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 از داخل پیکربندی ماژول روی آرم پرچم ایران کلیک کنید تا مستقیما به قسمت ترجمه اون ماژول هدایت بشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در آبان 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 مشكل دقيقا همينجاست اين ماژول بخش پيكر بندي ندارد ماژول پرداخت در حين تحويل ورژن 4در بخش ترجمه ها هم كه مي روم پرچم ايران را هم مي زنم اصلا اين ماژول و جمله فارسي داخل آن را پيدا نمي كنم كه تغيير دهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 شما باید وارد ترجمه ماپول ها بشید و یا وارد پشه ماپول بشید و فایل fa.php رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در آبان 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 شايد من اشتباهي مي كنم اما از بخش ابزار ها بخش ترجمه بخش ماژول اين ماژول و ترجمه آن را نمي يابم از طريق CTRL+F هم تلاش كردم خيلي جالب هست كه نمي تونم پيدا كنم پيش از اين كه در ورژن پرستا 1.3 بوديم و اين ماژول را داشتيم به راحتي در ماژول تغيير ترجمه ايجاد كردم اما اكنون مشكل دارم و پيدا نمي كنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در آبان 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 من اون فايل را از سي پنل تغيير دادم و در ترجمه متني كه مي خواستم ايجاد شد اما يك مشكل ديگر بوجود آمد آيكون تاييد سفارش حذف شد، به نظر شما چه مشكلي وجود دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 احتمالن یک کاراکتر یا چیزی رو پاک کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .