larsashop.com ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 با سلام و خسته نباشید نمیدونم این سوال رو قبلا پرسیدن یا به چه صورته من دنبال یه اسکریپت دانلود بعد از پرداخت انلاین برای فایل ها میخواستم که متاسفانه کمه یا ناقصه ویا مازول هاب پرداخت انلاین ندارند من میخوام برنامه های تخصصی ویا قالب ها ویا فایل های زیپ رو بفروشم که یوزر بیاد عضو شه سفارش بده بعد مثلا بریه پرداخت انلاین بانک ملت رو انجام بده بعد پرداخت با موفقیت قسمت دانلود براش باز بشه و به هر ای پی یه لینک دانلود بده نه عمومی میخواستم در این زمنه دوستان یه راهنمایی کنند یا نمونه سایتی میشناستند که به این صورت باشه مرسی من که مد نظرم برای فایل هست وبرای دوستانی هم که میخوان کارت شارژ یا کد بفروشن به چه صورته ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 مورد مشابه بازارچه خودمون هستپرستا موارد درخواستی شما رو داره و لینک دانلود رو به ایمیل مشتری ارسال میکنه و در بخش تاریخچه نگهداری میکنهمحدودیت تعداد دانلودتاریخ اعتبار دانلودلینک محافظت شدهو ... واکنش ها : pesedit 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
larsashop.com ارسال شده در آبان 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 البته من تو بازارچه دیدم لینک دانلود تو خود سیستم میده بعدا الان این ماژول بانک ملت کامل کار میکنه ؟ اگه خرید بشه و نسخه جدید 1.5 بیاد اپدیتو رایگان مدید یا اینکه باید باز خرید بشه ؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 این مورد بر میگرده به برنامه نویس ماژول یعنی جناب آقای معصومی. شاید بخوان برای مشتریا آپدیت رایگان رو ارسال کنند شاید هم بخوان جداگانه بفروشند! البته به احتمال 90% در نسخه جدید هم کار میکنه و مشکلی نخواهید داشت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 اگر نیاز به به روز رسانی باشه آقای معصومی اعلام کردن احتمالن با 50 درصد تخفیف میتونید تهیه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .