pariaa ارسال شده در آبان 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2012 سلام.من داشتم یه تغیراتی کوچیک تو فونتا و لوگو میدادم یهو حساب کاربری و خوش امدید اینجوری شد.تموم کارایی رو که انجام داده بودم به حالت اولش برگردوندمولی هنوز درست نشده.لطفا کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2012 آدرس سایتتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pariaa ارسال شده در آبان 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 citymdb.ir/city نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 خوب باید چجوری باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pariaa ارسال شده در آبان 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 خوب قبلا تو لوگو بود.تو عکسی که گذاشتم ببینید.مشخص کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 خوب اول اینکه عکس لوگوی شما اینقدر بزرگه که نمیذاره چیز دیگه بره اون بالا قرار بگیرهدوم اینکه عکس رو اگر کوچک کردید باید اون قسمت رو هدایت کنید به هدر بالای منوها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 ماژول در جای مناسب هوک نشدهماژول ها - موقعیت هااز هوک فعلی خارج کنید و به هوک جدید اضافه کنید و به بالا بکشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pariaa ارسال شده در آبان 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 من اسم خارجی این ماژول رو بلدم که user info هست البته اگه همنی باشه!! ولی اسم فارسیشو پیدا نمیکنم/لطفا بیشتر راهنمایی کنید.و از طرفی هوک رو هم نمیدونم چیه.لطفا اموزش دقیق تر بدید خواهشا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 پیدا کردن ماژول خیلی راحته. کادر جستجو در بخش ماژول برای همینههوک یعنی جاگذاری و جایگاه و آدرس هم دادم بهتون. ماژول ها - موقعیت ها. ماژول های مختلف باید در جایگاه خودشون قرار بگیرن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pariaa ارسال شده در آبان 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 خوب اسم ماژولولشو نمی دونم دقیقا چیه ممنن میشم اسم ماژول این بخش بهم بگید بازم شرمنده زیاد سوال می کنم تازه کارم تو پرستا شاپ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 خودتون گفتیدblockuserinfoکافیه چند حرف تایپ کنید تا جستجو خودش پیشنهاد بده بهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .