pariaa ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 با سلام یه مشکل برای این قسمت از قالبم پیش اومده لطفا اساتید راهنمایی کنند.همین طور که تو عکس مشخص کردم قسمت سفید رنگ وسط اومده بیش از حد بالا .باید چیکارش کنم؟تو صفحه اصلی هم اسلاید شو رو خراب کرده.اینم ادرس فروشگاه www.citymdb.ir/city نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 الان که واسه من مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pariaa ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 سلاممن مشکل بالا رو حل کردم ولی الان فقط اسلاید شو هنوز مشکل داره.محصولات و اسلایدشو چسبده اند بهم و هرکاری میکنم جدا نمیشه.چندتا سایت دیدم که علی غم اینکه تغییر پس زمینه داده بودن ولی مشکل اسلایدشو رو نداشتند.البته فهمیدم که برای #center_column صفحه اصلی یک قسمت جدا تعریف کرده بودن که باعث شده بود اسلاید شو جدا از محصولات باشه.لطفا اساتید راهنمایی نماییند که چگونه میتونم این کار رو انجام بدم.با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 اسلایدشو شما یک ماژوله؟ موقعیتش رو درست تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pariaa ارسال شده در آبان 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 بله ماژوله نیو اسلایدر.موقعیتشو که بیارم پایین خوب میشه.ولی میخوام بالا باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 برای این کار باید وقت بذارید و css رو حرفه ای ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .