mta.sce ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 سلاممن هر چی دکمه بعدی رو میزنم از مرحله پیکربندی جلوتر نمیره و به خاطر همین هم تو دیتا بیس یوزره ادمین ثبت نمیشه.و منم نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم ، چون اطلاعاتی تو جدول employer چیزی ثبت نشده.لطفا یکی راهنمایی کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 این مشکل در لوکال وجود داره و با چندبار زدن بعدی درست مشهاز چه نرم افزاری استفاده میکنید؟جدول ps_employee رو هم چک کنید که هست یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mta.sce ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 خیلی زدم اما فرقی نمیکنه وتو همون مرحله میمونهحتی یه بار دیگه نصب کردم.ازwampp server استفاده میکنم.جدول Employer رو هم چک کردم اما چیزی ثبت نشده حل شدتو قسمت آخر باید تیک دریافت ایمیل رو برداریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .