amirshooty ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 با سلام من تمامی تنظیمات گفته شده و تمامی ترفندهای ممکن رو پیاده کردم ولی هنوزم بعد از انتقال سایت از لوکال به روی هاست این پیام رو دریافت می کنم...access denied for user... '@'localhost' (using password: YES) in ...public_html/classes/MySQL.php on line 34Link to database cannot be establishedلازم به ذکره که username و password هم درستن و با استفاده از همون user pass که وارد فایل settings تو فولدر config کردم وارد php my admin شدم و کار کرد یعنی ایراد از پایگاه داده و یا رمز و نام کاربری اون هم نیست.فکر من که دیگه به جایی قد نمیده .کسی راه حلی داشت کمک بزرگی کرده.پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 این احتمال هست که شما سرور پایگاه داده با آدرسی غیر از localhost داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirshooty ارسال شده در آبان 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 اگه منظورتون اینه که سرور پایگاه داده آدرسش فرق می کنه اونو از کجا میتونم بدست بیارم؟ ولی اگه منظورتون مشکل از تنظیمات منه که این محتویات فایل settings.inc من ، همونطور که میبینید مشکل از localhost هم نیست.منو که کاملا گیجم کرده. <?php define('__PS_BASE_URI__', '/public_html/');define('_MEDIA_SERVER_1_', '');define('_MEDIA_SERVER_2_', '');define('_MEDIA_SERVER_3_', '');define('_PS_CACHING_SYSTEM_', 'MCached');define('_PS_CACHE_ENABLED_', '0');define('_THEME_NAME_', 'prestashop');define('_DB_NAME_', 'dbname');define('_MYSQL_ENGINE_', 'InnoDB');define('_DB_SERVER_', 'localhost');define('_DB_USER_', 'username');define('_DB_PREFIX_', 'ps_');define('_DB_PASSWD_', 'password');define('_DB_TYPE_', 'MySQL');define('_COOKIE_KEY_', 'U02nzK0dy6tiHh2UF0QNnxPyBziAbEz4EPHiSz6h9DCy072nVQTxsAo4');define('_COOKIE_IV_', 'kkzZx92g');define('_RIJNDAEL_KEY_', 'OKZXaA5yBgaPdf0prgeDCzMcqdNwQqwH');define('_RIJNDAEL_IV_', '4lcaR+PJjj9d4c0C1Uch9A==');define('_PS_VERSION_', '1.4.6.2'); ?> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 آدرس سرور دیتابیس رو از سرویس دهنده ی هاستتون سوال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .