Aliramazani ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 من به ماژول پرداخت توسط ويزا كارد نياز دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 میتونید از پی پال استفاده کنید که کارت ها رو پوشش میده ولی دردسرهای زیادی داره.سایر ماژول ها پولی هستند و باید بخرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliramazani ارسال شده در آذر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 ويزا كارد من در پي پال وريفاي نميشه. يه ماژول رايگان ويزا كارد كه پرداخت مستقيم با ويزا باشه نيست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 اصلا چنین کاری عملی هست؟ یعنی مشتری خرید کنه و مبلغ مستقیم به کارت شما بیاد؟تا به حال ندیدم. شاید باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 منم ندیدم !چنین چیزی که نمیشه، ویزا کارت باید به یه جا متصل باشه تا بتونه کار بده، مثل paypal, google checkoutاینجوری که نمیشه پول صاف بیاد به حساب ویزا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .