prestabaz ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 درودمدیران محترم مازولی که داخل بازارچه قرار داده شده برای ثبت فیش واریزی دو تا مشکل داره : 1- کدی داخل این مازول قرار داده شده که باعث کاهش سرعت سایت میشه و در واقع یکبار بطور مخفیانه کاربر و ارجاع میده به سایت nokaek.com و همین باعث کاهش سرعت سایت میشه. این موضوع فقط مربوط به صفحه مازول نمایش و برای همه صفحات سایت صدق میکنه.2- این مازول محدودیت زمانی داره و بعد از مدتی خود به خود غیرفعال میشه و میتونه به اعتبار فروشگاه و فروشگاه دار لطمه بزنه. لطفا اول ماژول و حذف کنید و بعد یه مازول سازگار با 1.4 قرار بدید. ماژول پرداختی که برای 1.3 بود خیلی عالی بود که توش شماره حساب و بانک تعریف میشد اگه همون و بشه با 1.4 سازگار کرد خیلی عالی میشه. http://1.0.1.img98.net/out.php/i449732_untitled-1.jpg با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در آذر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 لطفا رسیدگی نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 نمیدونستم ماژول محدودیت زمانی داره. این ماژول رو یکی از کاربران همین انجمن به ما دادن و به این مورد اشاره نکرده بودن. اجازه بدید بررسی کنیمممنون از گزارشتون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 فکر می کنم این محدودیت در زمان ارائه ماژول به صورت رایگان باشه نه محدودیت در زمان استفاده از ماژول! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در آذر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 ببینید این کدیه که ازداخل فایل confirmpayment.php پیدا کردم. تاریخ دقیق اکسپایر رو هم یه جایی دیده بودم پیدا کنم میزارم. $this->msg[] = $this->l('Warning! Module was expired Please contact [email protected] for reactivate.'); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .