irantaze ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 سلاممن رو سرویس pec24.com هستم ماژولی که خود فروشگاه داشت رو نصب کردم هم رو سرویس قدیم میره هم جدید موقع پرداخت خطا میده ولی شمارش رو نمیزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 تمام تنظیمات مربوطه و آی پی و این چیزا رو چک کردید که درست باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 آی پی را از مدیر سرور گرفتم و همراه با درخواست برگرداندن به سیستم قدیمی پارسیان به بانک دادم که تنظیمات اعمال شد. حالا پلاگین سومی که با هر دو وب سرور سازگار بیان شده بود را همراه با جداول بانکی آن حذف و Unistal نمودم.پلاگین پارسیان برای وب سرور اول نسخه 1.4 را دریافت و نصب کردماما در فرایند تک صفحه ای سبد خرید با انتخاب بانک پارسیان جهت پرداخت در صفحه جدید از سایتم پیغام "عدم امکان اتصال به بانک یا سرویس دهنده" نمایش می یابد! چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 سلاممن رو سرویس pec24.com هستم ماژولی که خود فروشگاه داشت رو نصب کردم هم رو سرویس قدیم میره هم جدید موقع پرداخت خطا میده ولی شمارش رو نمیزنه پس از انتخاب درگاه پارسیان جهت پرداخت با واژه خطا بدون شماره مواجه می شوید یا به درگاه هم می رسید بعد خطا می گیرین؟شما مدیریتی از درگاه بانکی هم در اختیار دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 از هاستتون بپرسید پورت های 443 باز هستند یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 بله. مدیر سرور بنده از باز بودن پورت 443 مطمئن بودند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 بنده طبق دستور تاپیک اول تک به تک ماژول پرداخت پارسیان نسخه 1.4 را نصب و فعال سازی و تنظیم کردم که متاسفانه در هیچکدام از موارد جواب نداد و پیغام "عدم امکان اتصال به بانک یا سرویس دهنده" را دادالبته برای نسخه سوم که برای هر دو وب سرور طراحی شده بجای این پیغام فقط واژه "کد خطا :" را نوشت در برخی مواقع هم واژه "کد خطا : 22" داشتم- برای بنده پارسیان روی وب سرور قدیم تنظیم کرده در هر بار آنیستال » حذف » حذف جداول پارسیان از بانک اطلاعاتی را انجام می دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 خطای 22 فکر کنم زمانی که ماژول را از دیگر سرور و لوکال اجرا می شداز سرور هاست سایت که قصد اتصال به بانک دارم برای ماژول نسخه سوم برای هر دو وب سرویس "کد خطا :"برای دیگر نسخ ماژول ها که دارای وب سرویس نا متقارن باشند پیغام "عدم امکان اتصال به بانک یا سرویس دهنده" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 شما اگر خطای 22 بگیرید یعنی وب سرویس شما احتمالا با نوع وب سرویس انتخابی ماژول تفاوت داره.ممکنه هاست شما بانک مورد نظر رو تحریم کرده باشه. اگر این وب سرویس جایی کار کرده یعنی ماژول به درستی کار میکنه. پس یک بار تمام مطالب این موضوع رو بخونید و از باز بودن پورت وب سرویس جدید در هاست هم مطمئن بشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 پورت 443 باز هست و اون پورت 27xxx باز نیستدر گذارش های مشکلی که بیان کردم هیچکدام نتوانستند به وب سرویس وصل شوند و فقط 2 پیغام فوق را داشتماگر بانک توسط هاست سرور تحریم باشه راهی برای خروج از تحریم هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 اون پورت برای وب سرویس جدید هست و اگر هاست بانک رو تحریم کرده باشه باید از وب سرویس جدید استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 پس لازم هست که بانک وب سرویس را از قدیم به جدید تغییر بده؟پس از درخواست امکان بررسی هست یا چند روزی بعد آزمایش کنم؟داشتم درخواست پشتیبانی برای باز کردن پورت 27635 می دادم در سایت آیکون پرداخت با بانک پارسیان هم دیدم این یعنی نباید بانک تحریم باشه درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 با مدیر سرور هاستم صحبت کردم متاسفانه بازکردن پورت 27635 به علت اینکه هاست روی سرور اشتراکی هست خوداری کردند با اینحال و اینکه ارتباط با درگاه جدید پارسیان به گفته دوستان نیاز به این پورت دارد راه حل چیست؟کلا ماژول های پرداخت نیاز به این پورت 27635 دارند یا اینکه نحوه عملیاتی فقط این ماژول این پورت را طلب می کند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 فقط این ماژول نیاز به این پورت داره و این درگاه جدید برای سایت های تحریم شده هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 - بابت پورت 27635 نمیشه یکجوری با ویرایش در برنامه نویسی ماژول مشکل را حل کرد؟- اون ماژول پولی که بانک اطلاعاتی برای ذخیره اطلاعات دریافتی از درگاه بانکی (پرداخت موفق و ناموفق و مشخصات تراکنش) را هم داشت نیاز به این پورت داشت؟ آیا برای فروش بازم ارائه میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 دوست عزیز منظور شما از اشتراکی بودن هاست همان رایگان بودنش هست ؟؟؟اگر اینطوره از هاست رایگان یوهاستینگ و یا xzn استفاده کنید هیچ مشکلی با پارسیان ندارندو اگر هاستتان پولی هست باید مدیر هاست پورت مذکور را برایتان باز کند و گرنه از هاسهای برتینا که برای پارسیان تنظیم شده اند استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 خیر سر مدیر سروره هاست ازشون خریداری شده و دچار این مشکل هست و میگه چون سرور اختصاصی نیست نمی تواند پورت را باز کند و پیشنهاد تهیه یک سرور اختصاصی جهت مدیریت این پورت را میدهداین رو هم بگم که در صفحه اول سایت خودش آرم بانک پارسیان قرار گرفته (نمی دانم شاید از وب سرور دوم بانک استفاده میکند) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 - بابت پورت 27635 نمیشه یکجوری با ویرایش در برنامه نویسی ماژول مشکل را حل کرد؟- اون ماژول پولی که بانک اطلاعاتی برای ذخیره اطلاعات دریافتی از درگاه بانکی (پرداخت موفق و ناموفق و مشخصات تراکنش) را هم داشت نیاز به این پورت داشت؟ آیا برای فروش بازم ارائه میشه؟ ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 با برنامه نویسی که نمیشه چون این مربوط میشه به بانک نه ماژولفرقی نداره. تمام این موارد مربوط به خود بانکه! معلوم نیست که دوباره ارائه بشه یا نه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 با شرایط بنده که مدیر سرور پورت 27635 را باز نمی کنه.بانک هم که دوستان میگن پورت 443 را تحریم کرده.بجز انتقال هاستینگ راه حل دیگری وجود داره؟- راستی این شرایط تحریم بانکی فقط پارسیان اعمال کرده؟ یا بانک های دیگر هم همینکار را انجام دادند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram20 ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 نه فقط بانک پارسیان هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 با پشتیبان پارسیان صحبت کردم گفت که درگاه پارسیان صرفا با برخی از هاستینگ های خارجی دچار مشکل شده که آنهم اگر برنامه نویس ویرایشی روی سرور انجام دهد مشکل حل میشه منوال را قرار شد ایمیل کنه که وقتی فایل را ضمیمه نامه برایم ارسال کرد ظاهرا همین 2 نسخه جدید ماژول پرستاشاپ برای پارسیان بود نمیدونم منظورش چی بوده گفتم شاید بهتر باشه شما هم بررسی کنید.ParsianPayment_-_(2_Modules).zip [align=right]فایل راهنمای پذیرنده اینترنتی بانک پارسیان را هم تازه ازشون گرفتم ضمیمه می کنم شاید بکار بیاد.[align=center]Technical_All.zip[/align][/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 سلام بچه هامنم امروز این درگاه را گرفتم با هرسه تاش ارور داداولی عدم اتصال دومی خطای 22 سومی هم می نویسه خطا بدون شماره میشه راه حل بدین باید چی کار کرد؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 میشه بفرمایی سرور هاست شما در کجا واقع شده؟ ایران یا خارجیه؟دومی دقیقا کدوم منظورتون هستاگر اشتباه نکنم برای مواقعی که خطای 22 بده دلیلش این هست که شما با درگاه تبادل داده داشتین ولی یکی از مقادیر ارسالی را اشتباه دادید و این خطا را دریافت می کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 عدم اتصال به دلیل بسته بودن پورت مربوطه در هاست شماست و خطای 22 یعنی آی پی شما با آی پی که به بانک ارائه کرده اید تطابق ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .