sepahan ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 سلام سرور من خارجی هست!من از ماژول 3 که مخصوص هر دو هست که استفاده کنم موقعی که میزنم پرداخت توسط پارسیانشماره خطا :را میده ولی بدون هیچ شماره اییه سوال دقیقا کجا تعیین میشه وب سرویس جدید استفاده میشه یا قدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 باید از پرداخت الکترونیک بانک پارسیان بپرسید که کدام یکی را برای شما انتخاب کرده اند و اگر لازم بود درخواست بدهید آن را بر سرور قدیمی یا جدید تغیر بدهند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 منم مشکل بالا رو دارم موقع اتصال مینویسه شماره خطا: کجای کار ایراد داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 منم مشکل بالا رو دارم موقع اتصال مینویسه شماره خطا: کجای کار ایراد داره؟ برای شما هم دقیقا همانند بنده اصلا با سرور بانک نمی تواند ارتباط برقرار نماید بهمین خاطر هست که قاعدتا خطایی از بانک دریافت نشده و شماره ای هم برای ذکر کردن نداردهمون مشکل بسته بودن پورت 27635 هست که دوستان گفتند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 منم مشکل بالا رو دارم موقع اتصال مینویسه شماره خطا: کجای کار ایراد داره؟ برای شما هم دقیقا همانند بنده اصلا با سرور بانک نمی تواند ارتباط برقرار نماید بهمین خاطر هست که قاعدتا خطایی از بانک دریافت نشده و شماره ای هم برای ذکر کردن نداردهمون مشکل بسته بودن پورت 27635 هست که دوستان گفتندخوب این موقعی هست که از ماژول 3 استفاده شود من هم با ماژول 3 همین مشکل را دارم اما با ماژول NWE WEBSERVICEخطای 22 می دهد یعنی میشه در یک ماژول پورت بسته مشکل باشد و در ماژول دیگر آی پی؟!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 منم مشکل بالا رو دارم موقع اتصال مینویسه شماره خطا: کجای کار ایراد داره؟ برای شما هم دقیقا همانند بنده اصلا با سرور بانک نمی تواند ارتباط برقرار نماید بهمین خاطر هست که قاعدتا خطایی از بانک دریافت نشده و شماره ای هم برای ذکر کردن نداردهمون مشکل بسته بودن پورت 27635 هست که دوستان گفتندخوب این موقعی هست که از ماژول 3 استفاده شود من هم با ماژول 3 همین مشکل را دارم اما با ماژول NWE WEBSERVICEخطای 22 می دهد یعنی میشه در یک ماژول پورت بسته مشکل باشد و در ماژول دیگر آی پی؟!!!! شما بروی یک وبسرویس قرار دارید یا قدیم یا جدید از بانک سوال کنید امتحان کنید تا سریعتر مشکل مرتفع بشهمن الان به پشتیبانی هاست پیام میدم هر چند که گفتن هیچ پورتی از داخل به خارج رو هاست بسته نشدهمشکل حل شد وب سرویس قدیم مسدود شده بود البته اون پورت باز بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 منم با پارسیان تماس گرفتم گفتن که قدیم بودین وانتقال میدن بر روی وب جدید منتهی بدیش اینکه باید تا ساعت 12 شب صبر کنم واسه تست مشکل حل شد وب سرویس قدیم مسدود شده بود البته اون پورت باز بود یعنی چی مسدود شده بود چطور حل شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 مشکل حل شد وب سرویس قدیم مسدود شده بود البته اون پورت باز بودممکنه بفرمایید مشکل شما حل شد یا بانک!؟الان دقیقا با کدام نسخه ماژول امتحان کردید و جواب گرفتید؟راستی وضعیت دو پورت 443 و 27635 روی سرور هاست شما باز بود یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 خوب بچه ها از من هم پیغام ترامنش تایید شد اومد اما بعد چطور به مرحله بعدی سفارش باید رفت؟؟؟؟این ماژول NEWWEB را من استفاده میکنم با وجود اینکه مبلغ پرداخت شد اما دیگه نمیشه مراحل سفارش را ادامه داد باید چی کار کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 در حال حاضر ظاهرا دسترسی http و https به دامین pec24.com با آدرس آي.پی 212.80.25.14 برای ای.پی های خارج از کشور مسدود شده است این موضوع از ۳ دیتاسنتر مختلفیکی در کانادا و دو دیتاسنتر در آلمان تست شد واسه اینه که امکان اتصال نیست و مشکل از اون پورتها نیست https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdlماژول به آدرس بالا وصل میشه ولی موفق نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 تراکنش تو سایت من با newweb تایید میشه اما از مبلغ سفارش چیزی کم نمیشه و ادامه سفارش تا تایید نهایی را هم نمیشه ادامه داد مشکل از ماژوله یعنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 یعنی هیچ کس نمیدونه مشکل چیه؟ please help me!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 میشه واضح تر بگید مشکلتون رو؟ یعنی چی از سفارش کم نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 منظورتون از new web چیه؟ یک روش پرداخته؟ تا به حال استفاده نکردم. اگر ماژول هست بهتره یک تاپیک جدا باز کنید و این پست های اضافه پاک بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 منظورتون از new web چیه؟ یک روش پرداخته؟ تا به حال استفاده نکردم. اگر ماژول هست بهتره یک تاپیک جدا باز کنید و این پست های اضافه پاک بشهفکر کنم منظورشون از new web همون webservice جدید پارسیان باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 ببخشد واضح نگفتمبله دیگه همون ماژول برای وب سرویس جدید نوشته آقای معصومی که تو همین تاپیک هم هست منظورمه ببینید من اجناسم را انتخاب میکنم پرداخت را می زنم تو قسمت روش های پرداخت پرداخت پارسیان را انتخای میکنم به صفحه بانک میره همه چیز مرتب میاد به سایت خودم میگه تراکنش تایید شد و دیگه هیچ چیزی نیست یعنی سفازش من هنوز نصفه هست و تکمیل نشده و طبق عکس سبد خرید هم هنوز همون قیمت را دارد درضمن ماژول های دیگه اصلا به مرحله بانک نمیرن تن ها همین ماژول وب سرویس جدید همست که به صفحه بانک میره و تایید تراکنش را میده اگه کمک کنید راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 دوستان دیگه هم این مشکل رو تأیید میکنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 در حال حاضر ظاهرا دسترسی http و https به دامین pec24.com با آدرس آي.پی 212.80.25.14 برای ای.پی های خارج از کشور مسدود شده است این موضوع از ۳ دیتاسنتر مختلفیکی در کانادا و دو دیتاسنتر در آلمان تست شد واسه اینه که امکان اتصال نیست و مشکل از اون پورتها نیست https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdlماژول به آدرس بالا وصل میشه ولی موفق نیست 1) جسارتا تشخیص محدود بودن دسترسی که می فرمایید به چه شکله؟2) ممکنه بفرمایید این مسدودیت از سوی بانک هست یا سرورها؟3) راهی برای رفع محدودیت پیدا کردید؟ - متاسفانه برای بنده همچنان خطاهای قبلی سرجاشون هست (کلیه ماژول ها)- در سایت دیگرم که تست گرفتم راحت خطای 22 دریافت می کنم اما نمیدونم با این یکی چکار باید کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 - متاسفانه برای بنده همچنان خطاهای قبلی سرجاشون هست (کلیه ماژول ها)- در سایت دیگرم که تست گرفتم راحت خطای 22 دریافت می کنم اما نمیدونم با این یکی چکار باید کرد. برای خطای 22 منم همین مشکل را داشتم شما از ماژول newwebservice که در همین تاپیک هست استفاده کن بعد هم زنگ بزنید پارسیان بگین شما را منتقل کنند به وب سرویس جدید بعد باید تا ساعت 12 شب صبر کنید و بعد تست کنید فک کنم حل بشه.......................اما اون تکمیل نشدن سفارش و تسویه نشدن مبلغ سغارش واسه من رخ میده بعدش من از پرستاشاپ 1.4.4.1استفاده میکنم من اینجا یه عکس دیگه از مرحله انتخاب روش پرداخت میگذارم ببینید مشکل میتونه از این باشه من تو یه سایت پرستاشاپی دیگه دیدم که در این مرحله کنار روش پرداخت یک radioButton بود که خوب انتخاب میکردیم روش را و همونجا دکمه من سفارشم را تایید مینم هم بود که بسته به نوع انتخاب یا به صفحه بانک میرفت یا اطلاعات مرتبط با شماره حساب ها در صورت انتخاب فیش بانکیمنتهی از من باید روش کلیک شه تا به صفحات بعد بره!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 در حال حاضر ظاهرا دسترسی http و https به دامین pec24.com با آدرس آي.پی 212.80.25.14 برای ای.پی های خارج از کشور مسدود شده است این موضوع از ۳ دیتاسنتر مختلفیکی در کانادا و دو دیتاسنتر در آلمان تست شد واسه اینه که امکان اتصال نیست و مشکل از اون پورتها نیست https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdlماژول به آدرس بالا وصل میشه ولی موفق نیست 1) جسارتا تشخیص محدود بودن دسترسی که می فرمایید به چه شکله؟2) ممکنه بفرمایید این مسدودیت از سوی بانک هست یا سرورها؟3) راهی برای رفع محدودیت پیدا کردید؟ - متاسفانه برای بنده همچنان خطاهای قبلی سرجاشون هست (کلیه ماژول ها)- در سایت دیگرم که تست گرفتم راحت خطای 22 دریافت می کنم اما نمیدونم با این یکی چکار باید کرد. اینو مدیر سرور باید چک کنه تیکت بزنید به پشتیبان هاستتون چک کنه نه محدودیت از طرف سرورها هستش تنها راهش هم همینطور که دوستمون گفتن انتقال به سرور جدید بانک هست به خانم وکیلیان ایمیل بدید اوکی میکنه [email protected]یه راه دیگه دارید که به سرورهای ایران منتقل کنید هاست رو میگم دوستان دیگه هم این مشکل رو تأیید میکنن؟والا نه من که امتحان کردم مشکلی نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 والا نه من که امتحان کردم مشکلی نبوددقیقا با کدام نسخه از ماژول و کدام سرور بانک (Pecco24 یا Pec24)؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 والا نه من که امتحان کردم مشکلی نبوددقیقا با کدام نسخه از ماژول و کدام سرور بانک (Pecco24 یا Pec24)؟ ماژولی که برای هر دو وب سرویس هست برای pecco24ممکنه بخاطر فعال نبودن بعضی از توابع رو سرور هم باشهشما اینو امتحان کنید کامپیل اجباری هم روشن کنید اگر شد که مشکلی نیست نشد توابع رو از مدیر هاستتون بخواید چک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 برای بنده همکنون همین ماژول نصب هست.یکبار دیگر الان پرداخت را با این ماژول امتحان کردم برای سرور pec24.com خطای 22 گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 خب بانک تحریم شده این خطا هم مربوط به همینهشما بگو سرویستو ببرن رو pecco24 بعد بزن مشکلت حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 ساعتی پیش با پارسیان صحبت می کردم گفت روی سیستم-شون سایت بنده با خطای 22 دیده می شه که قصد اتصال به بانک داشته.قبلا درخواست داده بودم که از سرور جدید به سرور قدیم برایم تنظیم بشه ولی ظاهرا روی pecco24.com تنظیم بوده و تغییر نداده بودندحالا قرار شد برای pec24.com تا امشب تنظیم بشه بازم تست می گیرم ببینم چی رخ می دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .