jahromy ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 بنده در حال حاضر برای هر دو وب سرویس پارسیان کد خطای: 22 را دریافت می کنماین دیگه کلا فقط به آی پی ربط داره یا خطای دیگری هم ممکنه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 دیگه به احتمال خیلی زیاد مشکل از آی پی تونه. دقت کنید که حتما آی پی که در هاستتون نمایش داده میشه رو به بانک اعلام کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 وایییییییییییییییییییییییییییییییییییی هورا!بلاخره حل شد.از تک تک تون قد تمام دنیا ممنونم نمی دونم مشکل از چی بود ولی با همون آی پی-ای که روز اول پینگ ادرس سایت گرفته بودم و ثبت داده بودیم الان به سرور pec24 وصل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 به امید موفقیت. یکی از دوستان زحمت پاکسازی این پست رو بکشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 کسی با پرستاشاپ 1.4.4.1 و وب سرویس جدید تونسته جواب بگیره؟ یعنی بعد از برگشت از بانک به ادامه مراحل سفارش میره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در دی 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 سلام من درگاه پارسیان از دیشب وصل نمیشه . به شرکت هم زنگ زدم گفتن باید آدرس تغییر بدین الان آدرس رو تو ماژول از کجاش تغییر بدیم یعنی آدرسی که دادن کجا قرار بدیم آدرس اینو داده https://www.pecco24.com:27635/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 سلاممن از ماژولهای مختلفی که در انجمن بود استفاده کردم و بالاخره با کمک کارشناس بانک موفق شدم که به درگاه بانک وارد بشم ولی وقتی وارد درگاه می شم بعد از وارد کردن اطلاعات هنگامی که دکمه پرداخت رو می زنم به فروشگاه بر می گرده و اعلام می کنه که تراکنش لغو شد این کار رو هم با ماژول نسخه دو و سه انجام دادم و هر بار همین پیغام رو داد.لازم به ذکر است که با کارت بانکهای مختلف هم انجام دادم. همچنین تنظیمات مربوط به محدود ساختن ارز ماژول به ریال و همچنین نسبت ارز تومان به ریال بر مبنای 1 به 10 رو هم انجام دادم. در واقع انچه در این تایپک گفته شده بود رو لحاظ کردم ولی متاسفانه نشد که نشد. الان هم بعد از چندین بار تعویض ماژول و ... دیگه وصل نشد و پیغام خطای 13 داد که اصلا نمیدونم چی هست.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 ممکن موقتی بوده باشه و از بانک باشهدر ضمن نگفتید که پول کم میشه یا نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 ممنون از پاسختوننخیر پول کم نمیشه. ولی مشکل همچنان باقی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fp42001 ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 من قیمت ندیدم و لینک ؟http://www.cms-iran.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 دوستان آیا کسی میدونه کد خطای 13 برای چی هست؟؟من با این کد مواجه شدم http://www.medical-book.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 من چنین کدی رو تا به حال در بانک پارسیان ندیده بودم! داخل خود ماژول هم برای این خطا پیغامی تعریف نشده. متاسفانه هرچی گشتم راهنمای وب سرویس بانک پارسیانمو پیدا نکردم. اگه پیدا کنم و داخلش نوشته باشه بهتون میگم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 من چنین کدی رو تا به حال در بانک پارسیان ندیده بودم! داخل خود ماژول هم برای این خطا پیغامی تعریف نشده. متاسفانه هرچی گشتم راهنمای وب سرویس بانک پارسیانمو پیدا نکردم. اگه پیدا کنم و داخلش نوشته باشه بهتون میگم موفق باشیدممنونم جناب ذاکریان.ظاهرا این کد به خاطر خطای نصب ناقص ماژول نمایش داده می شد. مشکل بنده با کمک پشتیبان بانک پارسیان سرکار خانم وکیلیان و همچنین پشتیبان هاستم حل شد. و الان خرید انلاین فروشگاهم با کمک بانک پارسیان راه اندازی شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2012 خبر جدید در مورد درگاه پرداخت بانک پارسیان : بانک پارسیان کارمزد را از درگاههای خود حذف کرده و الان مبلغ واریزی مشتری عیناً به حساب فروشنده واریز می گردد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2012 با سلام و تشكر از قراردادن ماژول پرداخت پارسيان در بازارچه. سوالي داشتم: پس از پرداخت موفق از طريق درگاه پارسيان، مشتري به حساب كاربري هدايت ميشه و كد رهگيري بهش داده نميشه. ايا امكان داره اين حالت اتفاق بيفته و كد رهگيري به مشتري داده بشه ؟( مثل ماژول ملت) ضمنا در صفحه سفارش مشتري هم كد رهگيري نمايش داده نميشه فقط تائيد پرداخت مشاهده ميشهPayment accepted 0 در ماژول ملت كد رهگيري هم ديده ميشه). سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 با سلام ، مشکلی با ماژول پارسیان دانلود شده از بازارچه انجمن ایجاد شده و ان اینکه سرور را روی pec24 میگذاریم و بروز رسانی تایید میشود اما در نوبت بعدی مجددا روی سرور pecco24 قرار گرفته است! لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 با سلام ، مشکلی با ماژول پارسیان دانلود شده از بازارچه انجمن ایجاد شده و ان اینکه سرور را روی pec24 میگذاریم و بروز رسانی تایید میشود اما در نوبت بعدی مجددا روی سرور pecco24 قرار گرفته است! لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاسسلاممتاسفانه برای بنده هم به همین شکل هست. ولی وقتیکه روی pec24 هست خطای 22 و وقتیکه روی pecco24 بروز می کنم خطای بدون عدد نمایش می دهدبا توجه به اینکه IP تغییر نداشته و همان آی پی درخواست کننده ارتباط با سرور بانک روی سیستم پارسیان ثبت شده متاسفانه دچار خطای 22 شدم و رفع نمی شود این اتفاق برای هر دو فروشگاه که هر کدام از سرور هاستینگ و آی پی متفاوت اند رخ داده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 خطای 22 مربوط به اشتباه بودن آی پی سرور هاست است . آیا شما قبل از این از طریق همین هاست سایتی یا ماژولی یا اسکریپتی راه انداخته بودید که بدرستی کار بکنه ؟ و آیا این مشکل جدیداً برایتان بوجود آمده ؟ در صورتی که جدیداً از بانک پارسیان درگاه گرفته اید حتی این احتمال وجود دارد که آی پی هاستتان را اشتباه به بانک داده باشید یا حتی احتمال دارد که شما آی پی را صحیح داده اید و از طرف کارمندان بانک اشتباه به سیستم وارد شده باشد حتماً یکبار دیگر آی پی سرور هاستتان را با طرف بانک چک کنید ؟ چون قبلاً این ماژول ها تست شده اند و 100٪ سالم هستند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 - مطمئن هستم که ماژول بدرستی کار می کند چون زمانیکه اسکریپت را بهمراه ماژول درگاه روی همین هاست و IP راه انداختم به کمک این تاپیک و پشتیبان بانک تمام مشکلات آن رفع شد.الان که بعد از مدتی خواستم یک خرید آزمایشی انجام بدم با خطا مواجه شدم.! با بانک صحبت کردم IP ای که قصد ارتباط با درگاه برای آدرس سایت بنده را داشته از سیستم خودشان را روی سرور مجددا تنظیم کردن الان چند روزی میگذره ولی هنوز پیغام 22 دریافت می کنم. - سایت فروشگاهی خودم هم که با IP اعلامی از پشتیبان سرور هاستم راه اندازی کردم هم دچار همین خطا هستراستی IP که به من گفتن با IP ای که بشکل Ping میگیرم یکی هست ولی آن IP صفحه غیر از صفحه سایت بنده ( یک صفحه انگلیسی ) را در مرورگر باز می کند. چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 شما آدرس سایت خودتان را ping می کنید و آی پی را که به بانک پارسیان داده اید را دریافت می کنید ؟در اینصورت آی پی که شما به بانک داده اید اشتباه است چون این آی پی سایت شماست نه آی پی سرور هاست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 - راجع به سایت اول نظری برای حل مشکل دارید؟ - کمی مبهم هست چرا که IP ای که بانک دادم از پشتیبان سرور هاستم گرفتمحالا وقتی پینگ آدرس سایت خودم را می گیرم همان آی پی را نشان می دهد جالبه که IP را در مرورگر فراخوانی می کنم صفحه انگلیسی زبان که مربوط به هاست بنده نیست نشان می دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 شاید آی پی را اشتباه گفته اند شاید هم شما گفته اید که آی پی سایتتان را می خواهید و آنها هم به اشتباه آپی سایت را داده اند مجدداً از ایشان بخواهید تا آی پی سرور هاستتان را به شما بدهند . اینکه با وارد کردن آی پی سایت خودتان باز نمی شود به احتمال زیاد به خاطر مسائل امنیتی و جلوگیری از هک شدن است که از طرف سرویس دهنده دسترسی به سایت را از طریق آی پی مسدود کرده اند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 مشکل از بانک بود که در تمام این مدت بر روی pec24 تنظیم کرده بود که برای ما حتی روی این سرور هم دچار خطا می شدیم، نمیدانم چرا اینقدر این سرور را تغییر می دهندشرمنده حسابی زحمت دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 سلامخطای 14 چه معنی دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 بالاخره پس از کلی اینجا و آنجا پریدن کلیه ارورها را دریافت نمودیم و کلیه ماژولها را نصب نمودیم و کسانی هم مدعی مهندسی بودن نتونستن مشکل مارو حل کنند و انداختن گردن بانک و هاست و غیره تصمیم گرفتم قید این ماژول و بانک و انجمن رو بزنم و فقط رفتم توی سایت فرر یه تک فایل درگاه پارسیان دانلود کردم و تک فایل تو گوشه ای ریختم و مشتری میاد مبلغ دلخواهشو میزنه و راحت پرداخت میکنه مغعلوم شد که دوستان مشکل از ماژولشونه که میندازن گردن هاست و بانک و تحریم و. ازین حرفهای وقتگیر و بیهوده و این نشان از ضعف این انجمنه که حتی در بازارش هم ماژول پولی پارسیان نیست که ملت بخرن پیشنهاد من به دوستان اینه که وقتشونو با این ماژول هدر ندن که من کلی ضرر کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .