mahdisakhavat ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 سلامچطور میشه وقتی روی عکس محصول کلیک می کنیم اندازه عکس نمایش داده رو تنظیم کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 تصویر ضمیمه را ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 خیلی ممنون از راهنمائیتون ولی من انجام دادم مشکلم حل نشدمن میخوام وقتی روی تصویر کلیک شد اندازه تصویر کوچک هم باشه به اندازه ی که من تنظیم می کنم نشون بده مثلا اگه 50*50 وقتی نشون میده 200*200 نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 کاری سهیل جان گفتن درست هست.عکسی که شما آپلود میکنید باید همون اندازه یا بیشتر باشهپس یک عکس جدید برای محصول آپلود کنید تا نتیجه رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 منظورم اینه که عکس کوچک رو در اندازه ی بزرگی که من تعریف میکنم فیت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 اگر منظور شما این هست که یک عکس که آپلود می کنید با سایز دلخواه به صورت فیت در همه ی سایز ها در بیاد بگم که پرستا این کار رو نمی کنه چون برای کوچک نمودن طول و عرض را با یک نسبت کوچک و بقیه فضا رو با رنگ سفید پر می کنه اگر این کارو نکنه عکس ممکنه عکس ها به صورت طولی و یا عرضی بیش از اندازه کشیده و زشت به نظر برسند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .