mb24 ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 سلاممن همین امروز این سیستم رو نصب کردم و هیچی ازش بلد نیستم. تمام بخش های ادمین پنلش انگلیسی هست متاسفانه و این کار رو سخت تر میکنه الآن یک محصول جدید اضافه کردم ولی محصولی که اضافه شده موقع خرید پیام میاد که حاملی مشخص نشده بعدش اینه که قیمت ها به صورت زیر نوشته شده 158,07 €زبان رو الآن فارسی کردم ولی باز مشکل نوشتن قیمت و حامل و همچنین این محصول در انبار موجود نیست وجود دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 به جمع کاربران پرستا شاپ خوش اومدید. پیشنهاد میکنم یک گشت و گذاری در انجمن داشته باشید. پاسخ تمام سوالاتتون رو پیدا خواهید کرد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mb24 ارسال شده در آذر 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 کدوم بخش ها میتونم بگردم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 بخش آموزشبخش مشکلات و سوالات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mb24 ارسال شده در آذر 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 دوستان نمیدونم چرا اینطوری شد. قسمت موقعیت ماژول ها رو دستکاری کردم بعدش جدول وسط سایت که محصولات درش بود غیب شد لطفاً راهنمایی کنید shop.mihanpet.comبعد از نصب ماژول زرین پال هم این مشکل ظاهر شد عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:zarinpalpayment (خطا در تحلیل /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)zarinpalpayment (کلاس موجود پیدا نشد /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .