mahdisakhavat ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 سلاممن می خواستم لیست تولید کننده ها رو از طریق فایل csv وارد پرستا کنمولی وقتی فایل csv رو ذخیره می کنم و دوباره باز می کنم حروف فارسی به علامت سوال ؟ تبدیل می شن.واد سازی هم می کنم قبول نمی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 encoding فایل ورودی یا باید utf-8 باشه یا iso-8859-1 باشد به صورت پیش فرض utf-8 در نظر گرفته می شود ولی اگر iso-8859-1 باشه باید تیکش رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 برای رفع این مشکل: فایل اکسل را در برنامه اکسل باز کنید و به صورت یک فایل متنی و به صورت Unicode Text ذخیره کنید.حالا فایل جدید را در NotePad باز کنید و همه فضاهای خالی را از طریق ابزار Copy and Replace با علامت کاما , جابجا کنیددر این حالت میبینید که فضاهای خالی جایشان را به علامت کاما , داده اند در این مرحله فایل را Save As کرده و Encoding را UTF-8 و پسوند فایل را csv قرار می دهید. حالا اگر فالیتونو توی Excel باز کنید میبینید که جدول بندی و فونت فارسی شما به درستی قابل نمایش است. مشکل فارسی شدن حل شد ولی هنگام وارد کردن باز خطا ذخیره نشد می دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 تنظیمات نام رو چطور انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .