member99 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 با عرض سلام و خسته نباشیدطراحی فوشگاه پرستاشاپ من تموم شده/ قبلا برای ویرایش فایل ها سطوح دسترسی برخی از فایل های روی سرور را 777 قرار داده بودم، با توجه به امنیت پایین این دستور، می خواستم ببینم الان کدوم فایل های روی سرور را می تونم دسترسی محدود 644 و ... کنم؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 به تمامی فایل ها دسترسی 644 بدید و میتونید به پوشه های upload، img و download دسترسی 755 بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در آذر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 ضمن سپاس فراوان از مهرشاد گرانقدر / لطفا راهنمایی بفرمایید که وقتی یک فولدر روی سرور مثل Modules را دسترسی 644 قرار می دهم، فایل هایی که درون این پوشه هستند را هم تغییر دسترسی بدم یا تغییر پوشه مادری شون کافیه؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 فایل ها باید دارای دسترسی باشن که بتونن خونده بشن. البته بعضی فایل ها در بعضی مواقع نیاز به دسترسی نوشته شدن هم دارند. مثلا وقتی میخواین تنظیمات سیستمی فروشگاهتون رو تغییر بدید باید فایل های پوشه ی config تون دسترسی نوشتن بدید سپس دوباره دسترسیشون رو طوری تنظیم کنید که فقط قابل خواندن باشن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .