irantaze ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 فروشگاه پارس سافت (سافتکده) در زمینه فروش بازی و نرم افزار به صورت اورجینال نقره ای و همچنین توزیع لایسنس نرم افزارهای امنیتی و ویندوز لایسنس OEMو پکیجهای اورجینال کسپر نود آویرا و ویندوز با هلوگرام اصل کمپانیارسال رایگان برای تمام محصولاتورود به سایت خوشحال میشم پیشنهادات و انتقاداتتون رو بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 بسیار بسیار حرکت جالبیه. امیدوارم روز به روز شاهد موفقیت روز افزون شما باشیم موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Sahand ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 دوست عزیز شما بدون مجوز نمی تونید از نماد اعتماد الکترونیکی استفاده کنید و جرم محسوب میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 چه مجوزی؟ جواز کسب دارم منآهان نمادی که در فروشگاه هست منظورتونه؟ من نماد رو روی دامنه www.softkade.net فعال کردم واسه همین فقط رو اون جا لود میشه مجبور شدم خودم دستی بزارم نمادو تو فروشگاهدوست عزیز شما بدون مجوز نمی تونید از نماد اعتماد الکترونیکی استفاده کنید و جرم محسوب میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 با کروم اسلاید شو بالا سایتتون لود نمی شه تا پایین صفحه عکس ها رو پشت سر هم نشون میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 ولی من هم با کروم میبینم و مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 با کروم اسلاید شو بالا سایتتون لود نمی شه تا پایین صفحه عکس ها رو پشت سر هم نشون میده. ممکنه سرعت اینترنتتون پایین باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در دی 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 فروشگاه رو میخوام بفروشم دیگه نمیتونم کار کنمکسی خواست پ.خ بده قیمت:150000 تومانبا تمام مزایا از جمله نمایندگی شرکت نگاره و... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .