ehsan1363 ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 سلام من ماژول جدید پرداخت بانک سامان برای پرستا شاپ 1.3 می خواستم از داخل بازارچه دانلود کردم نصب میشه ولی کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 چه خطایی میگیرید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan1363 ارسال شده در آذر 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 چه خطایی میگیرید؟ خطایی نمیگیرم به بانک متصل میشه ولی خرید برگشت میخوره با بانک تماس گرفتم گفتن اشکال از ماژول هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan1363 ارسال شده در آذر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارن؟سلام درست شد دسترسی ها رو درست کردم فقط دو تا مشکل هست یکی اینکه ماژول رو حذف و دوباره نصب کردم تو مدیریت قسمت ماژول این پیغام میاد Warning: include(nusoap.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/petstar/public_html/shop/classes/Module.php(326) : eval()'d code on line 2 Warning: include(): Failed opening 'nusoap.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/petstar/public_html/shop/classes/Module.php(326) : eval()'d code on line 2و مشکل دیگه اینکه چون من ماژول زرین پال رو نصب کرده بودم وقتی خریدار از ماژول بانک سامان استفاده میکنه این ماژول به زرین پال وصل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 یک فایل از ماژول رو پیدا نمیکنه. اگر اینطوری باشه یکی از این دو ماژول از داده های اون یکی استفاده میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .