tama ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 با سلامدوستان من آدرس ایمیل فروشگاه رو عوض کردم ولی این بار دیگه ایمیلی که مشتری میفرسته مثلا سفارش ثبت میکنه یا ارتباط با ماپیغامی میفرسته هنوز به ایمیل قبلی میرههرجا که نیاز بود ایمیل جدیده رو تو قسمت مدیریت جایگزین کردم دیگه نمیدونم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 زمانی که پرستا را نصب یکنید ایمیلی که ازتون می گیره میره تو تنظیماتاحتمالا توی تنظیمات کلی هنوز اون ایمیل را تغییر ندادین راه سریعتر هم اینه که ایمیل را در دیتا بیس جستجو کنید(phpmyadmin) و با ایمیل مورد نظر تغییرش بدین شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 مدیریت -> تنظیمات -> اطلاعات تماس -> پست الکترونیک فروشگاه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 ضمن تشکر از ادمین باید عرض کنم کاری که دانشجو گفتند جواب داد چون قبلا خودم از تو تنظیمات جایگزین کردم درست نشد ولی از تو phpmyadminتغییرش دادم همه چیز درست شدمرسی دانشجو جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .