mortaza2006 ارسال شده در آبان 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2011 سلام دوستان امروز داشتم یه گشتی میزدم به این بلوک حساب کاربری برخوردم که خیلی جالب بود این بلوک که به صورت جی کوری نوشته شده و دارای ورودی و خلاصه حساب کاربری هست اما این بلوک به فارسی ترجمه شد و با پرستاشاپ 1.3.1 و 1.4.4 هم سازگاری داره. اما نحوه استفاده از این بلوک : 1. فایل فشرده را Unzip کنید 2. یک کپی از ماژول اصلی را در جایی برای اطمینان نگه دارید. 3. فایل بلوک را به پوشه "modules" در هاستتان انتقال دهید. 4. به پنل مدیریت سایت رفته > ماژول ها > بخش حساب کاربری من V1.3 > نصب کنید. 5. به پنل مدیریت سایت رفته> ماژول ها>بخش حساب کاربری من V1.3> پیکربندی > نمایش بلوک ورود کاربران در صورت خروج را فعال کنید. 6. Then go to> Admin> Modules> Positions> Top of page> بخش حساب کاربری من را قرار دهند. اما توضیحات به زبان اصلی : descriptive . Login form on menu . Has a menu display when connected . Instant control with input fields (validation-Form.js) . Link to Recovery Password . Fully paramtrable from the CSS . Tested in: FF, Chrome, IE8, IE7, Safari installation 1. Unzip the file 2. Save a copy of your original module "blockmyaccount" 3. Move the folder "boutique / modules", it will overwrite the original module! 4. Go to Admin> Modules> Block My Account v1.3> Install 5. Go to Admin> Modules> Block v1.3 My Account> Configure> Check yes to (show login box if disconnected) 6. Then go to> Admin> Modules> Positions> Top of page> Adjusting the location Customizing error messages edit .. / js / validation-Form.js (lines: 257-259)[align=RIGHT]من هر دو فایل اصلی و ترجمه شده رو در اینجا قرار دادماصلی با نام blockmyaccount(en).zip می باشد موفق باشید[/align]blockmyaccount.zipblockmyaccount(en).zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr_noori ارسال شده در دی 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2013 با سلام، برای حساب کاربری ماژول دیگری هم من پیدا کردم (یادم نیست از کدام سایت ایرانی بود) که توی نسخه 1.5 نصب کردم، جواب داد.به پیوست فایل zip اش را گذاشته امسوالی در مورد آن داشتم، با توجه به backgroud روشن سایتم (www.mehtar.ir) و رنگ سفید این بلوک، چگونه و در کدام فایل می توانم رنگ فونت های داخل بلوک را مشکی کنم؟blockmyaccount.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 با سلام، برای حساب کاربری ماژول دیگری هم من پیدا کردم (یادم نیست از کدام سایت ایرانی بود) که توی نسخه 1.5 نصب کردم، جواب داد.به پیوست فایل zip اش را گذاشته امسوالی در مورد آن داشتم، با توجه به backgroud روشن سایتم (www.mehtar.ir) و رنگ سفید این بلوک، چگونه و در کدام فایل می توانم رنگ فونت های داخل بلوک را مشکی کنم؟کافیه به وسیله ی Inspect element که در Google Chrome وجود داره یا با استفاده از افزونه ی Firebug که در Firefox می تونید اضافش کنید، ر.ی جایی که می خواین کلیک راست کنید و کد css مرتبط با اون رو ببینید و از همونجا هم ویرایش کنید. توضیح این که این ویرایش ظاهری هست و برای ویرایش ماندگار باید فایل اصلی مرتبط با اون رو ویرایش و ذخیره کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 سلام من این ماژول رو نصب کردم(اونی که warface معرفی کردند) و میخوام چیدمان و رنگ بندیش رو تغییر بدم ولی هیچ فایل css مرتبطی پیدا نمی کنم. به css و Firebug هم آشنایی دارم ولی ظاهرن هیچ فایل cssی برای این ماژول نوشته نشده... اگر امکان داره هر چه زودتر راهنمایی بفرمایید. با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 از این استفاده کنید : http://presta-shop.ir/forum/Thread-4532-1-5-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-1-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 تشکر از شما ولی ای کاش بازم یه فایل css براش می نوشتید که میشد تغییراتی رو ایجاد کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 اگه آشنایی با فایل های TPL داشته باشید میشه توش تغییرات داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 از لحاظ استایل هم میشه در فایلهای tpl تغییری ایجاد کرد؟دوست عزیز داشتم blockmyaccountl.tpl رو نگاه میکردم ببینم چه تغییری میشه ایجاد کرد که به این خط برخوردم: widht اشتباه تایپ شده و باید به صورت width باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2014 با سپاس از شما... در فایل tpl تغییراتی ایجاد کردم و تقریبن اونی شد که می خواستم: http://shop.nikatech.net نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .