tama ارسال شده در دی 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2012 با سلاممن چگونه کد آمار گیر وبگذر رو به قالب سایت اضافه کنم؟وچگونه لوگوی پرداخت با زرین پال رو به قالب اضافه کنم؟ با تشکر digidl.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2012 به نظر من یه فوتر متناسب با سایتت درست کن و اونجا کد آمارگیر رو اضافه کنالبته سلیقه ایه و خیلیا تو خود فوتر اصلی میذارن و خیلی از سایت ها هم تو بلوکهای کناریواسه لوگو ، هم میتونی از ماژول تبلیغات استفاده کنی و هم اینکه لوگوهای مورد نظرتو با لوگوهای ویزاکارت و ... جایگزین کنیاینا روشهای ساده ایهحرفه ای ترش رو باید مدیرا بگن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در دی 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2012 البته شاید اینجا جاش نباشه ولی اینو بدونید که وبگذر داره از شما سوء استفاده میکنه!سوء استفاده علنی وبگذر !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 این آمارگیر رو توصیه نمیکنم. سرعت لود کمی داره. میتونید از آمارگیرهای مشابه مثل همین آمارگیر که در فوتر سایت خودمون هست استفاده کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .