cnmeysam ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 با سلام من 2تا مشکل دارم اول اینکه بالای صفحه اول 2تا گزینه ریال و تومان داره و سایت من بر حسب تومان هست ولی وقتی رو ریال کلیک میکنم قیمت ها صفر میشه راهی هست که هم ریال درست کار کنه هم تومانبدون حذف یکی از این 2 گزینه؟ مشکل دوم اینه که وقتی محصول جدیدی اضافه میکنم میره آخر صفحه در حالی که باید بیاد اول تا معلوم بشه محصول جدیده میشه یکی راهنماییم کنه؟ اینم آدرس سایت http://rayanmehvar.ir/Shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 در انجمن جستجو کنید پاسخ تمامی سوالات بالا رو خواهید یافت!در مورد سوال اول: روش صحیح تنظیم ریال و تومان (در انجمن جستجو کنید)سوال دوم: اون قسمت در تب "فهرست محصولات" به صورت drag & drop کار میکنه و میتونید محصولات جدیدتون رو بیارید بالا (توضیحات تکمیلی در انجمن موجوده) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cnmeysam ارسال شده در دی 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 در مورد جوابتون ممنون من گشتم پیدا نکردمو جواب حرف دوم یعنی دراگ اند دراپ خوب اینجوری که خیلی ناجوره یعنی من هر محصولی اضافه کنم باید بشینم دوباره همه رو دراگ کنم تا بیان اول چون اگه فرصت داشته باشم روزی نزدیک به 20 تا محصول اضافه میکنم که با این شیوه خیلی داستان میشهمنظور من این بود که چطوری خود به خهود آخرین محصولاتی که قرار میدم بیان اول تو ایندکس سایت؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 در صفحه اول فقط به صورت درگ اند دروپ باید عمل کنیداینم برای تنظیم واحد پول ها. کافی بود به قسمت آموزش های انجمن مراجعه میکردید!http://presta-shop.ir/Thread-161-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D8%AD-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 شما بهتره برای اینکه به خواستتون برسید از ماژول محصولات جدید به جای ماژول محصولات پر طرفدار استفاده کنید استفاده کنید اونجوری آخرین محصولی که اضافه میشه در ابتدا قرار می گیره و تعداد روز هایی که محصول جدید در نظر گرفته میشه رو یه عدد بزرگ بذارید - تنظیمات -> محصولاتالبته اگر می خواید به ستون وسط بیاریدش هم باید فایل phpهم فایل tplو هم فایل cssرو دست بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 تنظیمات - محصولاتدر این صفحه نحوه نمایش مشخص شده که محل قرار گیری داخل شاخه هستمیتونید بذارید تاریخ افزودن و یا حتی ویرایشصعودی و نزولی هم باید نزولی باشهتوجه کنید که این کار روی تمام شاخه ها اثر میذاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .