amina ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 سلاممن برای فروشگاه اینترنتی عینک یک ماژول می خوام که امکان تست عینک بر روی عکس یا چهره از طریق وب کم و یا آپلود عکسو بدهنمونه آدرس وب سایتم در زیر قرار دادم http://www.zennioptical.com/ http://www.ray-ban.com/international/science/virtual-mirror کسی مس تونه کمکم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 یه ماژول قدیم گرفته بودم. با این ماژول مشتری از طریق طریق وب کم (و یا اگر اشتباه نکنم از طریق آپلود هم میشد!) عکسش رو میذاره و محصول رو روی عکس خودش امتحان میکنه (مثل لباس و ...)همینجا پیوست میکنم اگر جواب گرفتید اعلام کنید موفق باشیدwebcamsocialshopper.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در دی 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 ممنون بابت قرار دادن ماژول من نصبش کردم ولی نمی دونم در کدوم قسمت باید قرارش بدم می خوام در قسمت ستون راست سایت خودم بذارمش ولی این اجازرو نمیده چه کار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 ماژول رو تست کردید؟ روی چه نسخه ای؟ جواب داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در دی 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 ماژولو نصب کردم ولی هنوز نتونستم باهاش کار کنمفکر می کنم رایگان نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 چرا رایگانه. اینو از اددانز پرستا شاپ دانلود کرده بودم قبلا و کاملا رایگانه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ccli ارسال شده در تیر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2015 چرا رایگانه. اینو از اددانز پرستا شاپ دانلود کرده بودم قبلا و کاملا رایگانه! موفق باشیدبر روی پرستاشاپ 1.5 و 1.6 نصب نمیشه ارور میده.این برای کدام ورژنه؟نمونه تجاریش برای ورژن 1.5 هست :Webcam Social Shopper Module نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .