hossainmohammady ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 با سلاممن به یه مشکل بر خوردم یه قالب دارم که راست چینش کردم و خوب هم کار میکنه فقط میخوام یه قسمت هایی از قالب رو تغییر بدم پیدا نمیکنممثلا میخوام به جای دکمه view بنویسه مثلا مشاهده و یکی هم تب های نمایش محصول که تمامه انگلیسی یه به عبارتی من قالب رو راست چین کردم ولی ترجمه نکردم میشه بگید باید چه کنم البته قبلا با جوملا این کارا رو کردم ولی با پرستا یکم گیر کردم راستی یه نرم افزار هم واسه راست چین کردن دارم مینویسم که با دادن فایل css بهش فایل css راست چین شده رو بهت میده اگه این قالب تموم بشه و درست کار کنه واستون میزارم هنوز یکم کار داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 ترجمه ها در بخش ابزارها وجود دارهبرخی ترجمه ها در بخش کاربری و برخی در ماژول هست که با استفاده از ابزار ترجمه میتونید ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossainmohammady ارسال شده در دی 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 سلامممنون آره این پست رو ساعت 12:30 نصف شب دادم و احد کردم تا به جایی نرسیدم نخوابم که خدا رو شکر پیدا کردم و یه کارایی کردم منتهاش من تو صفحه اصلی روی محصول که میری دو ا دکمه ظاهر میشه و اون دوتا که یکی view و add cart هستش که هرچی تو ترجمه ها گشتم درست بود البته این لینک دموی قالبhttp://prestastyle.com/demo-clean-simple-theme/ فک کنم باید تو فایل های جی کوئری دنبالش بگردم نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 تو صفحه اصلی از ماژول محصولات پرطرفدار استفاده میکنید یا محصولات جدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossainmohammady ارسال شده در دی 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 محصولات پر بازدید استفاده می کنمالبته فارسی شده قالب رو پیدا کردم ولی کلا میخوام برای تجربه هم شده بدونمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 خب اگه از بخش ترجمه ها قالبتون رو ترجمه کردید که فایل fa.php داخل پوشه روت پرستا شاپ modules/homefeatured رو تغییر نام بدید (مثلا fajkg.php !) در غیر این صورت همین فایل رو داخل پوشه قالبتون (themes/ghalebeshoma/modules/homefeatured) تغییر نام بدید (مثلان همون fajkg.php :دی) که از ترجمه ی قالب پیشفرض برای این ماژول استفاده کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2012 محصولات پر بازدید استفاده می کنمالبته فارسی شده قالب رو پیدا کردم ولی کلا میخوام برای تجربه هم شده بدونمممنون سلام اگر فارسی شده قالب رو اینجا قرار بدید برای استفاده ممنون میشم.من مدتهاست به دنبال یه همچین قالبی میگشتم، البته فارسی شده اش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossainmohammady ارسال شده در دی 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 جوینده یابنده است همینجا هستhttp://presta-shop.ir/Thread-1488-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%87-clean-simple ایتم لینکش تو انجمنولی یه چیزی من خودم دانلود کردم نثب کردم یکم به هم ریخته بود و مشکلات قالب خودم رو داشت یه سری مشکل دیگه هم داشتمن که خودم فارسی ش می کنم تو این نسخه هنوز این مشکل که هنوز یه جاهایی فارسی نبود وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossainmohammady ارسال شده در دی 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 این فارسی شده همین قالبه توسط خودم فک کنم بهتر باشه clean&simple.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .